13-02-2012, 03:19 PM
|
#8 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: telkinleri dinlemeye başladım:Doğru mu yapıyorum? Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Canim, Yazdiklarin tamamini okudum, nacizane fikirlerimi paylasmak isterim... Oncelikle sen yanli birsey yapmiyorsun sadece etrafindaki insanlarla enerji uyusmazligi sebebiyle samimiyet kuramiyorsun, bu senin sucun degil, oncelikle bunu netlestirmemiz gerek... Onun disinda, sucluluk + ego guclendiriciyi mumkunse geceleri uyumadan once doga versiyonlarini dinle sabaha kadar donerek calsin 15 gun kadar bu sekilde devam edersin daha sonra ise, sosyallik arttirici oncesi `` Kendine Guven`` telkinini eklemeni oneriyorum, cunku bu telkin ego + sucluluk telkininin kardesi gibidir , olmazsa olmazidir, kan bagi var yani aralarinda:):))) Daha sonra ise, kendini once sevmeye ve kendine guvenmeye baslayacaksin ve buna sabirla devam etmelisin, sakin pes etme cunku telkinlerin bazi yan etkileri ki biz ona DALGALANMA hissi diyoruz, ne bunlar: Mide bulantisi- Bas agrisi- kendini degersiz hissetme- hicbirsey yapmak istememe ....vb ama hepsi GECICI, eger bu yan etkileri sen de tecrube edersen bil ki DOGRU YOLDASIN VE DEVAM ETMELISIN... O zaman tekrar gorusur , fikir telakisi yapariz zaten , hele o gun gelsinde Haydi kal saglicakla.... | Teşekkür ederim azraistcim.Dediğin gibi uygulayacağım faydasını göreceğime inanıyorum.Sağlıcakla kalın siz de. |
| |