Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2012, 07:41 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: lütfen acil YARDIMMM

Sonuçta bilinçli olarak değişme kararı verdiniz ve bilinçaltınız değişime karşı direnç gösteriyor. Bunlar çok normal herkes az ya da çok benzer şeyler yaşadı dinleme ve değişim sürecinde. Ne kadar zor olsa da iyi sonuçları göreceğiniz zamanı düşünerek devam etmelisiniz. Bu zaman kişiden kişiye değişiyor. Belki de çok çabuk atlatacaksınız bu dalgalanma sürecini. İnşallah çabuk atlatırsınız bu dönemi.

Bunu size yaptıran bilinçli düşünceleriniz değil bilinçaltınızdaki düşünceler. Bu dirence karşı koymak için güçsüz hissettiğiniz anda sesli olarak bilinçli bir şekilde ve kararlı bir ses tonu ile şunu söyleyebilirsiniz:

"Değişime hazırım, değişmeye niyet ediyorum. Huzur ve mutluluğum günden güne artıyor. Herşeyin günden güne daha iyi olacağına inanıyorum." Yani bunlar da şart değil. Değişiminize destek olacak sizi etkileyen cümleler bulun. Bu size destek olacaktır.

Sonuçta hissettiklerimiz de önemli ama önce düşüncelerimizi kontrol edebiliriz. Düşüncelerimizi kontrol etmek kendimizi daha iyi hissetmemize yardımcı olacaktır. Beynim bana şunları söylüyor demeniz bile sizin değişiminizi engellediğini fark etmeniz de bence güzel bir farkındalık. Demek ki gerçekten bir şeyler değişmiş. İstediğiniz düşünceler size yakın istemedikleriniz uzak olsun. Telkinler de düşüncelerimizi olumlu yönde değiştirme konusunda çok yarar sağlıyor.

Gelişiminizin devam etmesini dilerim. Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla