11-02-2012, 08:35 AM
|
#7 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: lütfen acil YARDIMMM Alıntı: sultan_001 Nickli Üyeden Alıntı
MRH bu siteyi bulduktan 1 hafta sonra bazı seyler degişmeye basladı kendimdeki degişikleri farkediyordum önceden birine sinirlendiğim zmanlarda dişimi sıkardım ama onu bıraktım artık baskalarını dinlemeye de basladım.ONCE SOSYALLİK İÇERİKLİK TELKİNLERİ DİNLEDİM .SONRA YANLIS OLDUGUNU DÜŞÜNDÜM EGO DAAN TEKRAR BASLADI.fakat bugun içimde o kadar büyuük huzursuzluk varki anlatamam.müziği kapatmak istedim kapattım fakat bu sefer de herseyden kactıgımı beynimin bana izn vermediğini hissettim .ama ben ne yapacagımı bilmeden iş yerinde öylecene oturuyorum .büyük bir bosluga dogru surüklendiğimi hissediyorum .ilk baslarda boyle degildi neden şimdi boyle oldu ki.bende anlamadımmmm ya ne yapacagımı sasırdım lütfen yardım ya | Sevgili Arkadasim, Sakin pes etme , hatta su an bu duygulari yasadigin icin sevinmelisin bile:))) Sana sacma geldiginin farkindayim ama dinlemis oldugun telkinlerin sonucunda bilicaltinin buna tepki vermesi iyiye isarettir... Bu da dogru yolda oldugunun gostergesidir... Su an bir dalgalanma donemindesin ve emin ol GECICI bir durum. Ben de yasadim cunku bu tarz donemler hala daha da donem donem yasiyorum, o yuzden sabretmelisin ve emin ol hersey cook guzel olacak hatta , forumda `Dalgalanma `` basligini da etkiler bolumunden takip edebilirsin, Kal saglicakla |
| |