Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2012, 09:51 PM   #4 (permalink)
Sole
Teğmen

Tesekkür: 53
71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sole is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: CEKIM YASASIYLA ISTEDIGIM INSANI HAYATIMA CEKTIM AMA...

Alıntı:
Lusid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaş olsun sevgili olsun anlaşıp anlaşamayacağımızı anlamak için önce burcunu öğrenirim, doğum haritasını çıkartırım (
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-ogrenin.html ). Zaten doğum haritasıyla az da olsa kişiliği, karakteri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sonra belirli konularda ki düşüncelerini sorarım. Mesela sevgiliye aşağıdaki sorular sorulabilir.

"Sizce çıkmak nedir?
Nasıl olmalıdır?
Sevgililerin özgürlükleri nereye kadardır?
"Başıma buyruk yaşarım, istediğimle olurum, bana kimse karışamaz, hesap soramazsın çünkü evli değiliz!" diye düşünmek doğru mudur?
Birbirlerine nasıl davranmalıdır?"

böyle soruları cevaplamaktan sıkılan biri zaten bana göre değildir.

ve aşağıdaki testi kendiniz ve sevgiliniz için tavsiye ederim.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kesfedin.html

Onu olabildiğince kızdır bakalım nasıl davranacak. Bu da bir insanı tanımak için etkili yollardan biridir...
Tabiki sordugum sorularim oldu. Bir insani tanimak istiyorsan kafandaki sorularin cevabini arayacaksin elbet. Fakat bana bunlari mail yoluyla degil de msn de gorustugumuzde konusalim demisti.. ama konusamadik..

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili isola,

Bence yapman gereken herseyi yapmissin onun bundan sonrasini onun dusunmesu gerek:)

Ayrica 10 gundur neden mail atmiyor ya da halini hatrini sormuyor?

Bence, sen her nekadar ciddi oldugunu dusunsen de bana gore sen ciddisin ve o buna hazir degil... Sanirim arkadasinin israri sonucu sana yakinlasmis... Himm tam olarak aklima birsey gelmiyor tatlim...

Bence serbest birakmalisin...
Sevgili arkadasim, dediklerinin farkindaydim aslinda ta en basindan beri ama, insan bazen bazi seyleri gormezden gelir ya hani..
Zamana birak dersin, ben de oyle yaptim.

Ha diyelim arkadas tanismamizda israr etti, koskocaman bi insan hayir da diyebilirdi o da istemis ki boyle bisey gerceklesti.

Bir de soyle bir durum var ben hayata erken atildim.. o bu yasa gelmis daha yeni yeni atiliyor hayata, bunun da etkisi olabilir diye dusundum kendimce.

Evet dedigin gibi serbest birakiyorum.. ben zaten yazmayi dusunmuyorum o yazsa bile nasil davranacagimi bile bilmiyorum :(

Basaranlar once inandilar sonra yaptilar. Basaramayanlar ise once yapip sonra inanmayi denediler.
Ben mutlu ve basarili olmayi seciyorum...
Sole isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla