Cevap: CEKIM YASASIYLA ISTEDIGIM INSANI HAYATIMA CEKTIM AMA... Bence aile ortamını merak ettiğinden ya da seni daha iyi tanıyabilmek adına sormuştur aile ortamı ile ilgili soruyu. Sonuçta bir insanın ailesini tanıdığında o kişiyi de daha iyi tanıyabiliyor insan. Aile insanın hayatında çok büyük etkiye ve yere sahip çünkü. Hal hatır sormak için biraz fazla 10 gün istersen sen bir mail ya da mesaj halini hatrını sor neden ki beklemek normal bir arkadaşın o senin şu anda ve tanıma aşamasındasınız birbirinizi. En risksiz zaman kaybetme korkusu da yok. Kaldı ki mesajın ona güven verebilir ve belki daha sık görüşürsünüz. Belki yeniden plan yaparsınız. Belki sinemaya gidersiniz. Böylece çıkışta filmle ilgili yorum dolu sohbetler yapabilirsiniz. Senaryoyu yazdım ben kafamda. Eğer onun beklediğin kişi olduğuna inanıyorsan sen de beklemekten çok daha fazlasını yapabilirsin. İkinizin ve bütünün hayrına ise birlikte olmanızı seçiyorum. Canım. Her insan hak ediyor mutlu olmayı. Ama ben oturup bekleyenlerin daha geç mutluluğa kavuştuklarını düşünüyorum. Eylem insanıyım. |