Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum İnsan korkularını kendine çeker, Olumsuz düşünmeyelim istemediğimiz şeyleri hayatımıza çekmeyelim diye çoğu kez konuştuk, yazılanları okuduk bu forumda. Yıllardan beri korktuğum, yaşamak istemediğim bi olay bugün oldu. Bu olayı kendime çekmemek için çok uğraştım, ama olmadı. Keşke demeyi sevmiyorum ama keşke zamanında daha çok çalışma yapsaydım korkularımdan arınmak için. Çekirdek inancımı kendi kendime bulmaya çalışırdım arada. Bugün buldum. Bu korkuymuş çekirdek inancım. O korktuğum şeyi yaşadım. Kendimi bi hayalde sandım. İnanmak istemedim. Allah'a dua ettim. Bu durumdan en az zararla kurtulayım diye. İlk önce ölecek gibi oldum, sanki ben duruyordum, insanlar herşey dönüyordu. Dibe vurduğum anda hayır dedim herşeyde bir hayır vardır. İçimdeki ses bundan daha kötü ne olabilir ki dedi. Bundan ne hayır çıkar ki, dibe vurdun dedi. Hayır dedim. Allah bana yardım eder. Allah duamı kabul etti. Şükürler olsun. Dua ederken bi yandan içimdeki ses, bu olayın çözümü yok nasıl düzelteceksin ki diyordu. Genel tablo bunu gösteriyordu. Ama oldu işte. Allah yardım etti. Bugün korkumla yüzleşmiş oldum. Artık içimden dışarı çıktı. Onu serbest bırakıyorum. Yeni bir hayata merhaba diyorum. Yeni hayatım nasıl olacak bilmiyorum.
__________________ BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM. BÖYLECE YAŞAMIMI GÜVENLE SÜRDÜRÜRÜM. |