Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2012, 12:26 AM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: holosync meditasyon duyan var mı?

Bu terimi ilk kez duyuyorum ama natura sounds veya i-doser gibi programlar da beyin dalgalarının frekanslarını etkiliyor ve kendini o ses dalgalarının etkisine bıraktığı zaman insan gerçekten işe yarıyor. Delta ve teta dalgaları meditasyon için uygun frekanslardır. Hatta bu dalgalar en düşük frekanslı dalgalardır . Uyku getirici etki yapıyor. Derin meditasyon çalışmasına yardımı olabilir.

Alıntı:
Ama asıl marifeti uzun vadede iki beyniniz arasındaki bağlantıları çoğaltarak yavaş ayvaş beyninizi geliştirmesi. Böyle olduğu için de parçaları sırayla ve önerilen dozlarda dinlemek gerekiyor.
Buna pek inanasım gelmedi evet bu tür programlar bazı şeyleri kolaylaştırıyor ama her şey kendiliğinden gerçekleşmiyor biraz da bizim katkımızın ve çabamızın olması gerekli sen kendini meditasyon moduna sok yapman gerekeni yapmazsan örneğin imgeleme yapmazsan beyin dalgaları sana imgeleme yaptırmaz ya da doğru soruları sormadan cevaplar gelmez vs. Bu dalgaları dinlerken tedirginliği elden bırakmazsan tetikte olursan yine işe yaramayabilir.

He bana sorarsan natura sounds mu i doser mı diye?

i doser etkiliyor ama natura çok daha iyi sonuçlar veriyor bence. i doser ın reklamı kadar etkisini göremedim. Ses dalgaları içeren sesleri uzun süre dinlemek beyni yoruyor o yüzden dozunda bırakmalı. Bu tür programların bana katkısı beyin dalgalarının modunu bilinçli olarak ayırt edebilmeyi öğrendim. Alfa, beta, teta, delta bunları ayırt edebiliyorum. Artık programı dinlemeden de genel olarak beyin dalgalarını kendim kontrol edebiliyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla