Cevap: holosync meditasyon duyan var mı? Bu programları da ben duymamıştım, çok iyi oldu. Bu bahsettiğim programı 2 gündür deli gibi araştırıyorum, zaten günde 1 saatten fazla dinlemeyi ve sıralarını bozmamayı sıkı sıkı tembih ediyorlar. Zaten satın aldığınız takdirde bir kullanım kitabı da geliyor ve üstüne üstlük düzenli olarak mail yoluyla bilgilendiriyorlarmış. Bazı dönemlerde bilinçaltının cevap vermesinden dolayı daha hassas ya da sinirli olunabiliniyormuş fakat telefon/mail yoluyla her türlü sıkıntınızı paylaşıp yardım alabiliyormuşsunuz. Tabi Amerika'yı aramak pek de mantıklı görünmüyor. Zaten bu program aslında 4 seviye ama esas olan awakening prologue denen ilk kısım. Ben bilgi amaçlı düzenli mailleşiyorum yardım merkeziyle çünkü böyle bir fiyat ödenecekse ıncığını cıncığını öğrenmek lazım ki 179 dolar sadece awakening prologue. İlerleyen seviyelerde kendi sesinizle kendi seçtiğiniz konıda 5 dakikalık bir kayıt yaptırıyorlarmış ve bunu ilk seviyede dinlediğiniz parçalara 30 dakika ve subliminal olarak kaydedip yolluyorlarmış. Zaten cd lerde kullanılan " Binaural Beats" denilen ve 2 kulağa ayrı sesler göndererek 2 yarımküre arasındaki bağlantıyı güçlendiriyorlar ve bu sayede daha dikkatli olmayı öğretiyor. Bu programa rakip gibi görünen ama çok daha ucuz ve iddialı programlar buldum ancak okuduğum makaleler ( tarafsız gibi görünüyor) diğerlerini sebepleriyle ve kanıtlarıyla çürüttü. (lifeflow vs.)
Benim de burada sorularım olacak; beyin dalgalarını kontrol etmeyi öğrendim demişsin bunu biraz daha açarsan çok sevinirim. Bir de natura hakkında detaylı bilgi çok yararlı olurdu ( fiyat, özellikleri, deneyimlerin) çünkü bu tür bir şey edinmek istiyorum ama açıkcası o kadar para verip pişman da olmak istemiyorum. Sonuçta holosync kullanan tanıdığım güvenilir biri yok. ÇOOK TEŞEKKÜRLER
__________________ Let go; Let God! |