Cevap: holosync meditasyon duyan var mı? İlk olarak bu konuda bilgi sahibi olmaya çalıştım hangi dalga hangi hale karşılık gelir. Sonra bu programı dinleyerek (i-doser da denedim ama nedense natura daha çok güven verdi bana) frekansları deneyimledim. Ve gerçekten değişimi dikkatli bir şekilde gözlemlemeye çalıştım. Meditasyon çalışmalarında benzer ses dalgaları içeren mp3 ler dinledim. Sonra da kendi kendime meditasyon ve imgeleme gibi çalışmalarda bu halleri yakalamaya çalıştım, oluyor. İlk başlarda olmuyormuş gibi geliyordu ama oluyor. Sonuçta aslında biz bu halleri farkında olmadan yaşıyoruz. Bazılarınılarını göreceli olarak çok daha az yaşamış olabiliriz ya da farkında olmuyor olabiliriz. Özellikle düşük frekanslar benim için keşif oldu. Benzer mp3lerden biri ile bilinçli uykuya dalmayı deneyimledim. O çok unutulmaz bir şeydi benim için.
Farkında olduğun zaman hem kontrol edebiliyorsun hem de en iyi şekilde kullanabiliyorsun. Bence bu tür programların amacı doğal olarak başarabileceğimiz halleri bilinçli olarak yakalamamıza ve öğrenmemize yardımcı olmak. Ben o şekilde kullandım. Kullandığım biçimde biraz baş ağrısı dışında ki o da her zaman olmadı her hangi bir yan etkisini görmedim.
Benim bu konuda yaptıklarım deneme yanılma yoluyla oldu. Hayatta her konuda iyi bir gözlemci olmaya çalışıyorum. Önce kendimi sonra da çevremi en iyi şekilde gözlemlemeye çalışıyorum. Çok sık kullanmamakla birlikte ara ara programı kullandığım oluyor. İnşallah sorularına cevap verebilmişimdir. Natura ile ilgili konuyu bulmuşsun zaten. Sevgiler. |