Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
bugün sanırım en önemli , evet en önemli sorunumun ne olduğunu buldum ve ona bir ad koyabildim...
benim en büyük sorunum, sürekli her an birşeyler düşünüyor olmak...hatta bazen uyurken bile kafamdan kelimelerin cümlelerin geçtiğine bile şahit oluyordum...hani kelimeyle rüya görmek falan derler ya....
bu yüzden ana odaklanamadığımı ve kafa gerektiren ezber gerektiren her eylemden kaçındığımı farkettim...çünkü zaten beynimin içi her zaman için ağzına kadar doluydu...ve beynimden geçenlerin hepsini de çözmek gibi bir takıntım var....ve bu düşünceleri maalesef istediğim anda durdup bir kenara koyup önümdeki işe mesela derse kendimi veremiyorum...
aslında sürekli birşeyler düşünmenin çok da faydasını gördüm bu sayede evde bir sürü yenilik güzellik yarattım...yenilenecek şeylerin niteliklerini en ince detayına kadar düşünüp doğru kararlar verdim....ancak en ufak bir karar verme aşamasında bile baya kafa yoruyorum ve baya vakit alıyor...böyle olmasındaki sebep sonradan kararımdan pişman olmamak ve hatalı karar ihtimalini en aza indirmek... |
aynı beni anlatmışşın:) yalnız değilsin çünkü bende aynı dertten müzdaribim... o kadar çok düşünüyorum ki.... birşeye takıldımı kafam düşünde düşün ,diğeri karar verememe durumu en ufak bir seçim bile söz konusu olduğunda bir türlü karar veremem çevremden bu yüzden tepki alıyorum geceleri uyuyamadığımda birşeyleri düşünerek uyumak bana iyi geliyor alışkanlık yaptı resmen ayrıca devamlı kendimle konusuyorum mesela biriyle aram iyi değil hep onla kendi kendime konusuyorum , yani ona söylemem gereken yada söyleseydim keşke diye aklımdan geçenleri döndür döndür düşünüyorum yokmuuu çaresi :(