24-07-2012, 12:33 PM
|
#19 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 298
82 Mesajinıza toplam 173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bu sorunumu nasıl aşabilirim?Acil yardım. Muhterem forum dostum jaimemiamor,
İnsan neye sahip olursa olsun, ne kadar serveti olursa olsun; sağlıklı bir aile ortamı yoksa geri kalanlar teferruattan ibaret oluyor. ![sad456](images/smilies/03_msxlabs.com.bmp)
Durumunu anlıyorum, kötü gerçekten.
Psikolog konusuna gelince,
Maddi imkanların elvermeyebilir, bu normal çünkü öğrencisin. Babanla bu psikolog işini bi konuş. Cesaretini toplayamadığından bahsetmişsin. Ben de babamdan bir şey isteyeceğimde, söyleyeceklerimi önce bir prova eder sonra konuşurdum. Ama geçen yıl fark ettim ki, spontan konuşmak çok daha rahat oluyor. Sen de öyle yap, bu mesajı okuduğunda baban yanındaysa hemen şimdi git konuş. Cevap olumsuz olsa bile önemli değil. Olumsuzluk, kararsızlıktan daha kötü olamaz. Artık bi şeylerin değişmesi lazım ve hala senin elinde olan şeyler var, değil mi?
Eğer ki baban olumsuz bir cevap verecek olursa, bu yine önemli değil. Yaşadığın şehirdeki tıp fakültesinde ya da devlet hastanesinde psikiyatri mutlaka vardır. Oraya gidip onlarla da temas kurabilirsin. Üstelik 360 TL'ye değil 60 TL'ye ![](images/smilies/emot66_msxlabs.com.gif)
En kötü ihtimal (ki bana göre en iyi ihtimal) telkinler var. Hiç tanımadığın insanlara derdini anlatabileceğin bir forumun var. Haline samimiyetinle şükret. Telkinlere ağırlık ver. Listenden EGO hiç çıkmasın. SUÇLULUK şu aralar listende dursun. BAŞKALARININ DÜŞÜNCELERİNİ ÖNEMSEMEMEYİ listene ekle. Fazla kalabalık olmayacaksa TOPLULUK KARŞISINDA KONUŞMAYI ekle. Bu telkinlerin etkili olduğu söyleniyor. Ama kendini en iyi sen bilirsin. Listeni kendine göre yap.
Son olarak merak ettiğim, sana daha önce depresyon teşhisi kondu mu?
__________________ Dünyada görmek istediğin değişimin bir parçası ol. Michael Sikkofield |
| |