Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2012, 01:56 AM   #7 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Standart Cevap: içimde sıkıntı

Alıntı:
isimsiz11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar içimde hep sıkıntı var ve mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum ve bişey olacak gibi hissediyorum kalbimde bir daralma hissediyorum, psikiyatr içinin rahat etmesi için ekg yaptır dedi ama ona da diyemedim ben fiziksel olarak ensişe etmiyorum zaten psikolojik olarak beni rahatsız ediyor diye şuan eskiden kullandığım ilaca hala devam ediyorum sosyal fobi için acaba başka ilaç mı içmem lazım sorunum ne bilen varsa yardım etsin

dün ve bugün olumlama yapmaya başladım tekrardan acaba bilibçaltı direnci de bu sıkıntıyı biraz da olsa artırabilir mi ?

Sevgili isimsiz11; öncelikle merhaba;
bilinçaltı direncin biraz sıkıntının artmasına neden olabilir evet ama önemli olan aslında senin tam olarak ne hissettiğin ve bu hayattan ne beklediğin...Sosyal fobin olduğundan bahsetmişsin. Bu konuda mümkünse bir kaç örnek verebilir misin? Ya da hangi durumlarda kendini sürekli sıkıntılı hissediyorsun? Önemli olan bu hislerinin altında yatan gerçek nedenleri yani çekirdek inançlarını bulabilmemiz yoksa yapacağımız her yorum sanırım havada kalacaktır senin içinde sakıncası yoksa bir kaç örnek verebilirsen yaşadıklarınla ilgili ben ve diğer arkadaşlarım seve seve yardımcı olmaya çalışırız sana.Şimdilik sevgiyle kal ve yanlız olmadığını bil
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla