Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2012, 06:24 PM   #6 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yargılamaktan Vazgeçin

Biz bir insanı istediğimiz kadar yargılayalım her insan doğrularını kendi buluyor. Ama gidip başkasınınkini benimsiyor ama kendi yolunda gidiyor. Bir şeyi doğru olarak benimsedikten sonra zaten kaynağını unuttuğu için kendi isteyene kadar bunu değiştiremiyor. Eleştirinin yıkıcılığından ziyade belki yeni yollar gösterip tavsiye niteliğinde çözümler bulmak daha mantıklı olabiliyor. Bu arada istediğin kadar iyi tavsiye ver bu tamamen karşındaki insanın bir şeyleri değiştirmek veya kabul etmek için hazır olmasına bağlı. Yoksa altın değerinde bile olsa yok sayılıyor bunlar. Tabi insan kendi doğrularından da bahsedebilir. Bunda özgür ama bunu eleştiriyle karıştırmadan görüş belirtmek olarak düşünüyorum. Böylesi herkes için daha iyi gibi geliyor. Tabi bu ince bir çizgi ve nasıl yapacağım konusunda zorlanıyorum. Yine de sakin bir nefes alıp düşüncelerimi açıklamaktan çekinmiyorum. Karşımdakinden duyacağım ne olursa olsun.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla