Bugun telkinleri dinlemeye baslayali 6 gun oldu.Ego-sucluluk ve zinde uyanmayi dinliyorum.18 inde kilo vermeyi kesin olarak ekliycem ama onun yaninda bir telkin daha eklmek istiyorum.Baskalarinin dusuncelerini onemsemeyi eklerim buyuk ihtimalle.O sekilde bir iki ay dinliycem sonra da kendine guven ve sosyallik arttiriciyi eklemeyi dusunuyorum.Telkinleri dinlemeye basladigimdan beri kendimi pozitif hissediyorum,4.gun iki gun suren bi aglama istegi olusmustu,gecti.Sitedeki uye arkadaslar da cok yardimci oluyorlar,onlarin da fikirlerini aldim.Normalmis.
Ha bi de bugun kendimde gordugum bi degisim de su;muzik dinlerken ne zaman huzunlu bi sarki ciksa degisiyorum ne geregi var uzulmenin diyorum.İlginc
Bi de sosyallesmekle ilgili bi telkin dinlememe ragmen insanlarin yaninda rahat hissediyorum kendimi,disadonuk hissetmiyorum oyle de degilim ama insanlarla birlikte olmak hosuma gidiyor.Bu ilginc bi gelisme..Bakalim,daha yazarim.Forumda bir baslikta daha yazmistim bunu ben kendimi cok elestirip zorla kendimi ezik bi moda sokuyorum dicem nerdeyse.Ama oyle yapiyorum,ve sonra da oturup halime uzuluyorum.
Sweet sucluluk duygulari ve kendine guven iyi gelir demisti.Oneride bulunmak isteyen olursa yazabilir.En cok degistirmek istedigim bu kendimi elestirme huyum.Baskalarinin dusuncelerini onemsemenin de etkili olabilecegini dusunuyorum bu konuda.Kendine guveni de ikinci asamada ekliycem zaten,kilo verme oncelikli oldugu icin bekliyorumm.Benden haberler boyle,sevgilerrr