Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2012, 06:41 PM   #2 (permalink)
SOLAK_
Üsteğmen

SOLAK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 772
119 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SOLAK_ is on a distinguished road
Standart Cevap: Yeniyim arkadaşlar ve yardım istiyorum

Alıntı:
Nefess Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar herkeze, tesatüf eseri bu sitedeyim biraz araştırdım çok hoşuma gitti ve telkin dinlemeye karar verdim. Ego ve suçluluk telkinlerini dinlemek istiyorum ama günde kaç saat dinlemeliyim? tam olarak sanırım bu ikisini birlikte dinlemeliyim ama gün içerisinde 8 saat dinlemem gerekiyosa 4 saat ego 4 saatte suçluluğumu dinlemem lazım? beni aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim.
Nefes hoş geldin sende var olan suçluluk duyguların için nefes almaya başlamışsın bile :)

Telkinlerde öncelik ego ve suçluluk başta geliyor bunu günde 8 saat koşulu ile 21 gün dinlemeni tavsiye ederim suçluluk telkininini 1 hafta kadar da dinleyebilirsin ;
21 gün tamamlandıktan sonra kendine güveni ekleyip ve suçluluğu çıkarıp ego+kendine güveni dinleyebilirsin böylelikle her 21 günde bir başka telkinler ekleyip çıkarabilirsin..
Teliknlerin gece dinlenilmesini (yani uykuda) tavsiye ediyoruz. Hoparlör olursa daha iyi
İlk haftadan itibaren etkilerini göreceksin bu etkileri bizimle paylaşmak istersen bi günlük açıp takibe alabilirsin gün gün değişimlerini ;
1 yıla yakındır dinliyorum muhteşem etkileri ve değişimleri var
mutluluk ve sevgi ile
SOLAK_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla