18-08-2012, 11:23 PM
|
#7 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 14
26 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniyim arkadaşlar ve yardım istiyorum Alıntı: SOLAK_ Nickli Üyeden Alıntı
Nefes hoş geldin sende var olan suçluluk duyguların için nefes almaya başlamışsın bile :) Telkinlerde öncelik ego ve suçluluk başta geliyor bunu günde 8 saat koşulu ile 21 gün dinlemeni tavsiye ederim suçluluk telkininini 1 hafta kadar da dinleyebilirsin ; 21 gün tamamlandıktan sonra kendine güveni ekleyip ve suçluluğu çıkarıp ego+kendine güveni dinleyebilirsin böylelikle her 21 günde bir başka telkinler ekleyip çıkarabilirsin.. Teliknlerin gece dinlenilmesini (yani uykuda) tavsiye ediyoruz. Hoparlör olursa daha iyi İlk haftadan itibaren etkilerini göreceksin bu etkileri bizimle paylaşmak istersen bi günlük açıp takibe alabilirsin gün gün değişimlerini ; 1 yıla yakındır dinliyorum muhteşem etkileri ve değişimleri var mutluluk ve sevgi ile | 21 gün yada istersem 1 hafta suçluluk, ondan sonra 21 gün ego , sonrada kendine güven telkinleri dinlemeye karar verdim doğrumu yaptım :) |
| |