Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2012, 11:54 AM   #27 (permalink)
jaimemiamor
Teğmen

Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart Cevap: asosyal ve sosyal.

Alıntı:
hayatbenimiçin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar eminim aranızda beni anlayacak kişiler çıkacaktır ya da bahsedeceğim kişiyi.Benim çok yakın bir arkadaşım var. hayatı boyunca kimseye gidip arkdaş olmaya çalışmamış.insanlarla konuşma konusunda cesur değil. Bense gider hemen biriyle tanışırım,konuşurum sohbet ederim. okula gelirken çok mutlu oluyorum.sonra o somurtuyor. hep kendine üzülecek bişiyler buluyor.o benim çok kötü günlerimde yanımda oldu. bir sürü arkadaşımı kaybettim.bu kişiler onun da arkadaşlarıydı.o da benim yüzünden o arkadaşlarını kaybettiğini söyleyip duruyor. halbuki onun yerinde olsam benim için o kişilerden uzaklaşmazdım hatta barıştırırdım iki tarafı da. neyse sürekli üzgün ben onu sürekli konuşturmaya çalışıyorum güldürmeye çalışıyorum etkili de oluyor. ben de yoruluyorum ama. ben ona olumsuz en ufak şey söylesem soğuk soğuk laflar sokuyor. O böle yapınca ben de soğuk konuşuyorum. hemen kötü bişey mi dedik neden hemn kızıyorsun diyor. gerçekten çıkmaza girdim. ona kişisel gelişim konusunda yardım etmek istiyorum da kesnlikle kabul etceğini sanmıyorum.ondan uzaklaşıyorum. soğuk soğuk donuk bakıyor. az konuşuyor sorularıma az cevap veriyor. benim de enerjim tükeniyor. hiç çaba göstermeden her şeyin olmasını bekliyor.o hep böyle yaparsa bağımız kopar diye düşnüyorum. 7 saat sıfır enerjili bi insanla vakit geçirmek zor. arkadaşlar aranızda bu arkadaşım gbi olan var mı? onu anlamama yardım eder misiniz ya da bana bi öneride bulunur musunuz? çok teşekkür ederim.
öncelikle birçok insanın sahip olmak isteyeceği bir arkadaşmışsın.Seni kıymetini bilememiş arkadaşın.Bu dünyada hiç bir arkadaşı olmayan yapayalnız insanlar var.Arkadaşın senin değerini bilmiyor.Bence ona bunun nedenini sor niye soğuk davrandığını ve doyurucu bir cevap alamazsan mantıklı bir cevap ondan uzaklaş ve değerini anlasın.Kimse için kendini yıpratma.Sen bence elinden gelen gayreti yeterince göstermişsin.Daha da uğraşırsan sen yıpranırsın.Bence enerjini alan arkadaşından uzaklaş.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla