Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

asosyal ve sosyal.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri asosyal ve sosyal. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Minnet duygusu ile bağımlılık çok kötü bir şey. Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Arkadaşlığına mesafe koyduğun zaman çok rahat edeceğini düşünüyorum. Özellikle dikkat etmen gereken şey minnet duygusuyla bağımlı olmak... Çok tehlikeli... Aslında çok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

asosyal ve sosyal.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-02-2012, 12:47 AM   #21 (permalink)

Tesekkür: 1
11 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatbenimiçin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: asosyal ve sosyal.

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Minnet duygusu ile bağımlılık çok kötü bir şey. Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Arkadaşlığına mesafe koyduğun zaman çok rahat edeceğini düşünüyorum. Özellikle dikkat etmen gereken şey minnet duygusuyla bağımlı olmak... Çok tehlikeli...

Aslında çok sevdiğin için yanında değilsin o kişinin. O bana çok yardım etti. Şimdi ben onu nasıl bırakırım? diyorsun. Bu sevgi değil... Ayrıca taviz taviz doğurur. Sen bu kadar çok şey veriyorsan kendinden karşındaki her seferinde daha fazla beklenti içinde olacaktır senden ve sen de her seferinde çok daha fazla yorulacaksın. Ona yardım etmiş de olmuyorsun. İlerde ikiniz de daha çok üzülürsünüz. Geri geri gidiyorsun canım şu anda.

Sevgiler.
Bilmiyorum gerçekten bu yazıyı yazdığım zaman beni çileden çıkarmıştı. ne yapsam bir şey buluyordu. her şeyimde suçlama. ben ona bir şey söylesem bin katını söylüyordu ve her şeyine bir şey bulduğumu hatırlatıyordu. onun olumsuzluğu bana da bulaştı. bazen sırf minnet yüzünden yanında oluyorum bazense gerçkten onu sevdiğim için. çok karmaşık.aslında kendini düzelttiği zaman çok güzel vakit geçirioruz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hayatbenimiçin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2012, 12:48 AM   #22 (permalink)

11 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Minnet duygusu ile bağımlılık çok kötü bir şey. Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Arkadaşlığına mesafe koyduğun zaman çok rahat edeceğini düşünüyorum. Özellikle dikkat etmen gereken şey minnet duygusuyla bağımlı olmak... Çok tehlikeli...

Aslında çok sevdiğin için yanında değilsin o kişinin. O bana çok yardım etti. Şimdi ben onu nasıl bırakırım? diyorsun. Bu sevgi değil... Ayrıca taviz taviz doğurur. Sen bu kadar çok şey veriyorsan kendinden karşındaki her seferinde daha fazla beklenti içinde olacaktır senden ve sen de her seferinde çok daha fazla yorulacaksın. Ona yardım etmiş de olmuyorsun. İlerde ikiniz de daha çok üzülürsünüz. Geri geri gidiyorsun canım şu anda.

Sevgiler.

Bilmiyorum gerçekten bu yazıyı yazdığım zaman beni çileden çıkarmıştı. ne yapsam bir şey buluyordu. her şeyimde suçlama. ben ona bir şey söylesem bin katını söylüyordu ve her şeyine bir şey bulduğumu hatırlatıyordu. onun olumsuzluğu bana da bulaştı. bazen sırf minnet yüzünden yanında oluyorum bazense gerçkten onu sevdiğim için. çok karmaşık.aslında kendini düzelttiği zaman çok güzel vakit geçirioruz. teşkkür ederim fikirlerin için :)
hayatbenimiçin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2012, 12:53 AM   #23 (permalink)

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasim,

Acaba ortak arkadaslarinizdan neden koptunuz ve saniyorum bu kopusta sen biraz kendini sucluyorsun yaniliyor muyum?

Bana kalirsa onu kirmadan konusmalisin, soru sorarak ya da yargilayarak degil de ``onceden soyle davranirdir, su ara hayatinda farketmedigim seni olumsuz etkileyen sanirim bazi problemler var ve bunu benimle paylasmani istiyorum`` ..vb. gibi..

Bence bunu yaparsan hem kendi icindeki minnet duygusundan kurtulursun hem de ikinize de arkadasligin devami ya da devam etmemesi konusunda size yardimci olabilir diye dusunuyorum....

Umarim hersey yoluna girer,

sevgilerle,

Evet benim bazı hatalarım olmuştu ve o da bu konuda beni uyarmıştı. üzüldüğü başka şeyler var. ben de ona bu konularda çok yardımcı olmaya çalışıyordum.sonra bıraktım ve aramızdaki ilişkinin bozulmaması için uğraştım. ve o da içinde sorunlarını halletmeye başladığı için dostluğumuz güçlenmeye başladı. :)
Alt 05-02-2012, 01:00 AM   #24 (permalink)

Alıntı:
Elegans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle yanıtımı önemseyip birşeyler yazdığınız için çok teşekkür ederim. Bu bile beni biraz olsun gülümsetmeye yetti. Kendime değer vermek konusuna gelince bir sebep bulmaya çalışıyorum bunun için. Ama baktığımda geçmişte yaptığım hataları düşünmek beni yıpratıyor. Normal bir insan ne yapardı bu durumda? Ben neden böyle yaptım? Böyle yapmakla doğru mu yaptım? gibi düşünerek hatayı hep kendimde arıyorum. Başka biriyle pek konuştuğum nadirdir ama konuşunca şunu şöyle dedim acaba yanlış mı anlaşıldım? Aptalca bi cevap mı verdim? diye düşünüyorum. Başkasıyla muhabbet bile edemiyorum. Hata yapmaktan çok korkuyorum. Ben niye böyleyim diye düşünüyorum ve kendimi sevemiyorum. Şu an evde boş boş oturuyorum. Sağlık meslek lisesi mezunuyum ve alanım gereği özel hastanelerde çalışabilirim ama lise dönemindeki stajlarda hep bi mutsuzluk hep bi iç karartısı mesleğimi öğrenemedim. Kpss'den atama bekliyorum şu an sadece. Atansam nasıl bir ortamla karşılaşacağım niye bilmiyorsun diye azarlayacaklar beni diye düşünüyorum. Benimle aynı yıl mezun olan arkadaşlarıma bakıyorum hepsi ya atanmış ya özelde çalışıyor yada üniversite okuyor. Ben neden bi baltaya sap olamadım diye iki gündür ağlıyorum. Bu sene başvuracağım sınavsız geçiş için kendi alanımın 2 yıllık bölümüne. Önceki yıllarda bunu yapmadığım için çok pişmanım. Sosyal ve konuşkan bir insan olmak en az şu okul meselesi kadar önemli benim için. Evet konu biraz dağıldı saçma sapan bir noktaya geldi özür dilerim.
Tanımasam da hepinizi gerçekten çok seviyorum. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur ve ömrünüz boyunca mutlu olursunuz.

Rica ederim :) canım benim de kendimle sorunlarım yok değil aslında. Bazen herkes senin gibi hisseder bence. şöyle düşünüyorum : insan normal bir yaşam sürüyorsa ve her şey iyiyse değiştirmeye uğraşmaz. ama hata yapan insan silkelenir, uğraşır çabalar ya da tamamen dibe vurar.yani hata yapmak insanın güçlenmesi ve büyümesi için bir uyarıdır aslında. Kendini sev. sen çok iyi yüreklisin. sevgiye layık olduğunu unutma.

olsun :) bence önemli olan paylaşabilmek,yardımlaşmak. eğer bir faydası olursa konunun ne olduğu pek de değerli değil .
Alt 20-04-2012, 10:09 PM   #25 (permalink)
Teğmen

20 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cradlestone is an unknown quantity at this point

Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o arkadaşını hemen terket... o arkadaşınla zaman geçirme,, ona yardımcı olma.... kendi haline bırak.. eğer değişmek isterse değişir , istemezse sen de yaşamına onsuz devam edersin.... onla da onsuz da güzel....

yazık, acıyorum sizin gibi egoist insanlara. o insanın yerinde sen de olabilirdin be ayıp!!
cradlestone isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2012, 03:46 AM   #26 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point

Onunla uğraş belkı işe yarar bende böyleydim derste falan bana '' hocam acmilanac yaptı '' '' hocam acmilanac çok konusuyor bişey söyleyin '' falan dediler tenefuslerde falan benım üzerime geldiler benle dövüştüler falan anca öyle toparladım kendimi hiç konusmazdım ama çok konusuyorum artık hocalar bi konuş lütfen derken şimdi bi sus artık diyor :) bu arkadaşların bu tutumu benı böyle yaptı :)
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2012, 11:54 AM   #27 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road

Alıntı:
hayatbenimiçin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar eminim aranızda beni anlayacak kişiler çıkacaktır ya da bahsedeceğim kişiyi.Benim çok yakın bir arkadaşım var. hayatı boyunca kimseye gidip arkdaş olmaya çalışmamış.insanlarla konuşma konusunda cesur değil. Bense gider hemen biriyle tanışırım,konuşurum sohbet ederim. okula gelirken çok mutlu oluyorum.sonra o somurtuyor. hep kendine üzülecek bişiyler buluyor.o benim çok kötü günlerimde yanımda oldu. bir sürü arkadaşımı kaybettim.bu kişiler onun da arkadaşlarıydı.o da benim yüzünden o arkadaşlarını kaybettiğini söyleyip duruyor. halbuki onun yerinde olsam benim için o kişilerden uzaklaşmazdım hatta barıştırırdım iki tarafı da. neyse sürekli üzgün ben onu sürekli konuşturmaya çalışıyorum güldürmeye çalışıyorum etkili de oluyor. ben de yoruluyorum ama. ben ona olumsuz en ufak şey söylesem soğuk soğuk laflar sokuyor. O böle yapınca ben de soğuk konuşuyorum. hemen kötü bişey mi dedik neden hemn kızıyorsun diyor. gerçekten çıkmaza girdim. ona kişisel gelişim konusunda yardım etmek istiyorum da kesnlikle kabul etceğini sanmıyorum.ondan uzaklaşıyorum. soğuk soğuk donuk bakıyor. az konuşuyor sorularıma az cevap veriyor. benim de enerjim tükeniyor. hiç çaba göstermeden her şeyin olmasını bekliyor.o hep böyle yaparsa bağımız kopar diye düşnüyorum. 7 saat sıfır enerjili bi insanla vakit geçirmek zor. arkadaşlar aranızda bu arkadaşım gbi olan var mı? onu anlamama yardım eder misiniz ya da bana bi öneride bulunur musunuz? çok teşekkür ederim.
öncelikle birçok insanın sahip olmak isteyeceği bir arkadaşmışsın.Seni kıymetini bilememiş arkadaşın.Bu dünyada hiç bir arkadaşı olmayan yapayalnız insanlar var.Arkadaşın senin değerini bilmiyor.Bence ona bunun nedenini sor niye soğuk davrandığını ve doyurucu bir cevap alamazsan mantıklı bir cevap ondan uzaklaş ve değerini anlasın.Kimse için kendini yıpratma.Sen bence elinden gelen gayreti yeterince göstermişsin.Daha da uğraşırsan sen yıpranırsın.Bence enerjini alan arkadaşından uzaklaş.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks