Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2012, 11:53 PM   #4 (permalink)
canca

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
canca is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: zamanı gelmiş :)

kan gurubum (B RH +) son günlerde yeme alışkanlığımda büyük değişiklikler olmadı sadece suçluluk ve egoyu ilk dinlediğim günler inanılmaz iştahım açılmıştı porsiyonlarım ve öğün sayım 2 katına çıkmıştı... tartıda yukarı doğru gittiğimi farkedince frene bastım... ancak yıllardır kilomu kontrol altında tutmaya çalışmaktan da yoruldum... ipin ucunu bıraktığım an alıyorum, disipline girdiğimde veriyorum... kilo, rejim, diyet, baskül, üzerine tez yazacak durumdayım... bir haftam öbür haftama benzemiyor... bu nedenle artık ideal kiloma kolayca inip orada sabitlenmeyi seçiyorum :) yediğim herşeyin hesabını yapmaktan vicdanımla cebelleşmekten hızla uzaklaşıp 38 bedende demirlemeye niyet ediyorum ;)

yemek yeme alışkanlığım da genel olarak; sağlam bir kahvaltı sonrasında ara öğün olarak ceviz ya da kuru meyve öğlenleri simit ve peynir yemeyi seviyorum ve genelde onları yiyorum akşamda sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum... meyve ve su içmeyi yeni yeni hayatıma aldığımı söyleyebilirim. bu arada birçoğuna göre inanılmaz çay tüketiyorum... şekersiz... abur cubur yeme alışkanlığım hiç olmadı... öneriniz varsa buna da açık olduğumu söylemek isterim.
canca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla