selamlar, daha önce defalarca yazıları okuduğum halde mp3 leri yeni farkettim
... 1 haftadır güven+suçluluk+sigara birakma ve kilo verme telkinlerini kesiksiz dinliyorum
ikisini gece sabaha kadar ikisini gündüz akşama kadar
sigarayı bırakmama az kaldı tiksiniyorum ağzımda bıraktığı kokusundan, evin kokusundan vs vs sabahları aç karnına içerdim bugün iğrenç midem bulandı ve yarıda attım ama gün içinde 5 tane filan içtim umarım bir anda kesilecek
esas sorum ve sorunum başladığım günlerde karnım dümdüz sırtım dimdik olmuştu kiloda vermiştim 1-1,5 kg gibi... o arada suçluluk ve egoyu da dinlediğim için müthiş iştahım artmıştı ve "ne güzel yiyorum yiyorum kilo almıyorum" diye sevinmiştim... ancak o birkaç günden sonra verdiğim kiloları aldığım gibi üstüne de ilave oldu
rüyalarımı net hatırlıyordum şimdi onlarda eskisi gibi hayal-mayal... bu iş büyüsünü mü yitirdi diye endişeleniyorum ama umudumu kaybetmeden devam ediyorum
kilo almamın sebebini bulamıyorum günlük yürüyüşlerime ve yüzmeye devam ediyorum ne oldu anlamadım... bu konuda bilgisi olan veya önerisi?
bu arada siteye emeği geçen herkese çoook teşekkürler... teşekkür mesajımı özel yazacağım daha sonra, bu ön teşekkür