19-09-2012, 02:56 PM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 248
84 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yardım.. Panik atak Merhaba Baris,panik atak olduğundan emin misin?Allah yardımcın olsun..Ama sorunun ne olduğuna dair teşhis koymadan çözüm yoluna gidemezsin.Öncelikle bir pedagog'a gidip sorununu anlatmalısın.
Eğer panik atağın varsa 2 tane kitap önerebilirim.Oya Özdilek-Panik Ataktan Nasıl Kurtuldum///Prof.Dr. Erhan Bayraktar-Hoşça Kal Panik.
İkinci kitabı elime alıp inceledim teknik olarak panik ataktan nasıl kurtulunabileceğini anlatıyor.Güzel bir kitap..Bu hastalığı nasıl atlatman gerektiğiyle ilgili net'ten daha önce atlatmış olan insaların yazılarını oku.Anladığım kadarıyla hastalığın yeni başlamış.Erken farkına vardığın için şansılısın.Tabii hastaysan.Bilemiyorum doktora gidip öğrenmen gerek önce!Kendini kesinlikle eve kapatma.Sitresli ortamlardan,filimlerden v.s uzak dur.Bir kağıda eskiden yapabildiğin şeyleri ve şimdi yapamadığın şeyleri not al.Kolaydan zora doğru yapmaya başla..Her yaptığın şeyde hastalığın üzerine balyoz gibi indirmiş olucaksın..Ve yavaş yavaş yok olucak..Eski hayatında ne yapıyorsan onu yapmaya devam et.Kendini kısıtlama.. Başarıcaksın ;) |
| |