Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2012, 04:05 PM   #6 (permalink)
canca

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
canca is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: zamanı gelmiş :)

Alıntı:
dsayli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de B gurubuyum. Kendimi bildim bileli kilo verip hemen alırdım. Ancak artık olmuyor. Sabitlendim. Hatta çok yavaş da olsa kilo vermeye devam ediyorum.

Nasıl mı? Kan gurubuna göre beslenerek. Malesef çok sevdiğim bazı şeyleri hayatımdan çıkardım. Seviyor olmak farklı bir şeydir. Şekerden ve tatlıdan kaçmana gerek yok. Benim ne kadar çay ve kahve içitiğimi tahmin bile edemezsin. B guruplarını pek etkilemiyor. Kızartmalardan da kaçman gereksiz. Tabi zeytin yağı ile yapılıyorsa.

Süt ürünleri ve Simit çok fazla tüketmesen iyi olur. Susam B için uygun değil.

Bize iyi gelenlerden örnek vereyim;
pirinç, kırmızı et, yumurta, ananas (harika bir meyvedir),

Uzak durman gerekenlerden örnek olarak;
TAVUK, MISIR, MERCİMEK, BARBUNYA, Susam, buyday, barbunya

B guruplarında yorgunluk sendromu görülür. Kendini hep yorgun ve isteksiz hissedersin. Ayrıca B gurubu için magnezyum ve ginko biloba + sibirya ginsengi kullanılması öneriliyor. Ben kullanıyorum. Gerçekten fark hissediliyor.

Alttaki linkte bir kitap var. Buna bir göz atmanı öneririm.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=597595&sa=119427392
teşekkür ederim :) sanırım 10 yıl kadar önceydi akapunkturla 3 beden incelmiştim... oradaki doktorum da kan grubuna göre liste vermişti ve haklısın mercimek tavuk domates patlıcan gibi şu an hatırladığım yiyeceklerden bir süreliğine uzak kalmamı tavsiye etmişti... domates tavuk ve mercimeği neredeyse hayatımdan çıkardım... patlıcanla o zamanda vedalaşamamıştım o hala hayatımda :) aslında kilo fazlalığım 5-6 kilo civarında, telkinlerle, yorulmadan, düşünmeden rahatca bunları atmak arzusundayım... bir kerede kolaylıkla birşeyi başaracağım umudumun anlık da olsa kırılmasının feryadıydı sanırım... bir de eğer bu telkinlerle sigaradan ve fazla olduğunu düşündüğüm kilolarımdan kurtulursam esas ve büyük sorunum olan para konusunda yaşadığım kısır döngülerime yönelip (bolluk-bereket ile ilgili) ÇEKİRDEK İNANCIMI bulup cd leri edinmek ;)
canca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla