Cevap: 3 Aylık değişim sonucum :) (1. nin devamı) 2 saat önce çok ilginç bir şey daha oldu.
Evet benden nefret eden 1 kız daha...Facebookta şöyle başladı benim ingilizcemin iyi olduğunu biliyor başladık konuşmaya naber castin diye :D saçlarımı kestirip hafif dikince gerçekten benziyorum şaşırmadım otelde herkes söylüyordu bunu, konuşuyoruz bu 1 alt sınıfta işte diyor yeni saç stilini görmek istiyorum ne zamandır görüşmüyoruz(Geçen sene bizim sınıfa gelince mutlaka 1 laf sokmaya çalışırdı bu kız)Evet daha çok var diyorum.(Bu sırada hep ingilizce konuşuyoruz bende bilmiyordum bu kadar ingilizce bildiğini :D)
Gel 1-2 kere okula da görüşelim falan dedi ben de haftasonu buluşuruz istersen dedim olur mesaj atarım bu hafta sonu dedi.Ama ben laptopun başından kalkıyorum neşeleniyorum çocuksu bir heyecanla gidiyorum hopluyorum falan olmazsa olmazım aynaya geçiyorum hadi yine şanslısın p** :D diyorum kendime değişim işe yarıyormuş gerçekten sizleri de çok seviyorum :) Ama kimse cevap da yazmamıs yanı kırıldım 2 kişi dışında :( |