Vay be 2bin görüntülenme olmuş ve neredeyse 1 yıl geçmiş aradan o zamanda bile bayağı değişmişim
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-hikayem.html
Ve tekrar söylüyorum bu siteyi iyi ki bulmuşum çünkü cidden hayatım çok ama çok değişti.
Orada anlatmışım ve mayıs ayından itibaren devam ediyorum
Stajım vardı otelde
neyse ilk günlerim tabi ki ilk defa aile ortamından ayrı,farklı din,ırk ve değişik insanlar ile muhattab olucam.
İlk haftalar falan nasıl çekiniyorum anlayamazsınız hani ingilizcem gerçekten iyi yaşıtlarıma göre ama nasıl çekiniyorum
Şefim diyor bağır bakayım nasıl bağırıyorsun diye bende tık yok
Bak böyle yapıcaksın ver o topu diyor. Who wants to play beach volleeeeey.Birşey yok yemezler seni falan ben 1-2-3-5-10 derken işi kaptım gırtlağım yırtılana kadar bağırmaya başladım falan o günden sonra başlad zaten özgüvenimin artması.
Zaten bu 2 şefim olmasa hala orada yazılanlar kadar olucaktım :D
Haziran ayı geldiler ben fırlamanın kralı oldum adamlar tutamıyor beni
Uzun boylu yeşil gözlü ve yakışıklı olunca işler değişiyor tabi
Bunu gören stajer garsonlar başlıyor ispiriklemeye beni
Ben tamam şefim yapmam falan ama hala aynı devam ediyorum.Ama stajer olduğum için önüne gelen eziyor tabi benden 2-3 yaş büyük çalışan çocuk bile.
Git şunu yap bunu yap ben yapmayınca tehdit falan söylüyorum şefe. Aynı şu smileydeki gibi yapıyor
falan aylar öyle geçiyor
Temmuzda ise bambaşkaaaa
falan değil tabi her ay daha yırtık ve farklı bir kişilik oluyorum istediğim gibi davranıyorum şovlara çıkıyorum özgüvenimini arttırıyorum, sesimi kontrol etmeyi öğreniyorum,ingilizcemi düzeltip başka dillerden ufak ufak kelimeler öğreniyorum
Ve o sırada discoda ve özel parti günlerinde dans etmeyi öğreniyorum
ve ardından breakdans yapmaya başlıyorum kendi çapımda
ama sadece diskoda yaparak öyle de kral hareketler öğreniyorum :D
Ağustos sessiz sakin geçiyor spor da yaptığım için aynı zamanda uzayıp,daha şekilli bir vücuda sahip oluyorum bu da extra bir özgüven sağlıyor
kızlar falan artık benim yanıma geliyor konuşmaya :D Kızlardan çok konuşuyorum Cem Yılmaz gibi ince espriler falan
tabi bana gıcık olanların sayısı artıyor.
Bu olanlardan sonra diyorum ki vay be yemin ederim etrafa artık enejimin yayıldığını hissediyorum.Etrafa pozitif enerji saçıyorum diyorum ve sebepsiz gülüyorum
Bu arada Mayısın başından beri haftada 1 gelen grubta davulcudan izin isteyip davul çalmaya başlıyorum kendi çapımda 3 ayda popdan metale kadar en sert double bassları bile yapabiliyorum.
Eylül ayı sakin izinli geçiyor sezon kapanıyor yavaştan yaşıtların gidiyor
Asıl bombaya birazdan geleceğim :D
Otelde teenage animatördüm yani yaşıtlarım ve 3-4 yaş fazlası ile ilgileniyordum.Ortamlar mükemmeldi arada yaptık birşeyler içki ortamını falan gördük işte vodka nedir falan beleş ya
Teenage olmak da eğlenceliydi yaşıtların geliyor sana şaka yapıyor falan az türk vardı ingilizcem bile elit oldu :)
Okulun ilk günü gitmedim tabi bize 1 ay sonra açıldığı için ama beceri sınavı vardı öğlen gittim ve gören geliyordu oo Atakan naber ? iyi misin zayıflamışsın(kız meslekte okuyorum ayrıca
) böyle böyle 10-15 kişi ile konusmusumdur.En samimi olmadıgım kız bıle Atakan ? naber falan dedi
Geçen çarşamba gittim sabahın köründe arkadaşlarla konusuyoruz falan herkes anlatıyor stajını beni gören şaşırıyor çok değişmisin sen ya
bir özgüven gelmiş diyor.Zayıfladın mı ? sorusu eksik olmuyor tabi uzun boylu olunca ve 3-5 kilo verince fark ediyor aslında.
Neyse indim aşağıya karnım aç aldım yiyecekleri 10-11-12lerin hepsini tanıyorum neredeyse kız voleybol takımı var oo atakan naber ? çok değişmişsin zayıflamışsın daha bir tatlı olmuşsun diyorlar ben kendimi bozmadan
evet öyle oldu diyorum. Sonra en yakın arkadaşlarımla konuşmaya başlıyorum yanında 2-3 kız daha var tanımadığım onlar beni geçen seneden tanıyor onlar sabahçı idi.Kousuyorum bi havalar falan kızlar diyo sen baya değişmissin ya geçen seneye göre falan şok oldum hiç konuşmazdın sesini zor duyardık şimdi çenen susmuyor falan
yakın arkadaşlarım da öyle oha falan oldum harbiden çok değişmmissin biz bile şaşırdık falan böyle geçiyor günüm ve eve gelip aynada kendimle konusuyorum gülüyorum falan
Başka okuldan en yakın arkadaşımla buluşuyorum Bu sefer erkek olan bu
Kanka ne olmuş sana ya (bu arkadaşım benden daha fırlama ve bilgili)olm benim gibi olmuşsun lan ahahah diyor ordan burgere gidiyoruz işte anlatıyorum olayları burgerde bunun kız arkadaşlrıyla karşılaşıyoruz 4-5 tane ben hiç birini tanımıyorum ve içimden diyorum hadi atakan bakalım yabancılarla da aynı konusabılıyor musun diye.
İlk etap zordu tabı atılacak yer arıyordum içten sıkılıyordum çünkü
Kankam bana laf atıp konusmamı denıyordu ama olmuyordu sonra ben ne olduysa bir açıldım espriler falan patlıyor mekan değiştiriyoruz mc'a kahve içmeye gidiyoruz.O da bayadır görüşmüyor heralde kızın birine soruyor değişmiş miyim diye ? Hala aynısın hihihi diyor.Ben de şaka amaçlı ben nasılım diye sordum 4ü birden güldü sen maşallah sonradan ne olduysa artık diyor
Geçen gün eski sevgilim aradı.Bu benden 1 yaş büyük üniversiteye gidiyor şimdi.Yoklayacak ya beni nasılım değişme var mı diye, konusuyoruz falan ben başladım gene havalı takılmaya oha atakan sen çok değişmissin ahahah falan diyor ben seni bıraktığımda çok sessizdin konuşmazdın ne oldu sana diyor.
EE değişiyoruz diyorum ve bundan sonra oha şok oldum Seninle bir hafta sonu buluşalım birşeyler içelim
diyor ben de umursamaz tavrım ile bakarız canım diyorum diyorum hadi görüşürüz hayranlarım rahat bırakmıyor ararım ben seni tekrar diyor ve kapatıyor.
Yaa işte 3-4 ayda bu kadar değişebiliyorum şimdi okulun açılmasını bekliyorum İnanın geçen sene çıkma teklifi edip reddedildiğim kız bana atakan naber ? dedi
Bu kadar mı olur dedim ya okulların açılmasını bekliyorum bakalım neler olacak 30 ekimden sonra
Umarım beğenmişsinizdir biraz uzun oldu yazdıklarım