Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

3 Aylık değişim sonucum :) (1. nin devamı)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri 3 Aylık değişim sonucum :) (1. nin devamı) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Vay be 2bin görüntülenme olmuş ve neredeyse 1 yıl geçmiş aradan o zamanda bile bayağı değişmişim http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-hikayem.html Ve tekrar söylüyorum bu siteyi iyi ki bulmuşum çünkü cidden hayatım çok ama çok değişti. Orada anlatmışım ve mayıs ayından itibaren devam ediyorum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

3 Aylık değişim sonucum :) (1. nin devamı)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-09-2012, 12:30 AM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 44
45 Mesajinıza toplam 122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
manyakkk is an unknown quantity at this point
Standart 3 Aylık değişim sonucum :) (1. nin devamı)

Vay be 2bin görüntülenme olmuş ve neredeyse 1 yıl geçmiş aradan o zamanda bile bayağı değişmişim http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-hikayem.html

Ve tekrar söylüyorum bu siteyi iyi ki bulmuşum çünkü cidden hayatım çok ama çok değişti.

Orada anlatmışım ve mayıs ayından itibaren devam ediyorum Stajım vardı otelde neyse ilk günlerim tabi ki ilk defa aile ortamından ayrı,farklı din,ırk ve değişik insanlar ile muhattab olucam.
İlk haftalar falan nasıl çekiniyorum anlayamazsınız hani ingilizcem gerçekten iyi yaşıtlarıma göre ama nasıl çekiniyorum Şefim diyor bağır bakayım nasıl bağırıyorsun diye bende tık yok Bak böyle yapıcaksın ver o topu diyor. Who wants to play beach volleeeeey.Birşey yok yemezler seni falan ben 1-2-3-5-10 derken işi kaptım gırtlağım yırtılana kadar bağırmaya başladım falan o günden sonra başlad zaten özgüvenimin artması.

Zaten bu 2 şefim olmasa hala orada yazılanlar kadar olucaktım :D
Haziran ayı geldiler ben fırlamanın kralı oldum adamlar tutamıyor beni Uzun boylu yeşil gözlü ve yakışıklı olunca işler değişiyor tabi Bunu gören stajer garsonlar başlıyor ispiriklemeye beni Ben tamam şefim yapmam falan ama hala aynı devam ediyorum.Ama stajer olduğum için önüne gelen eziyor tabi benden 2-3 yaş büyük çalışan çocuk bile. Git şunu yap bunu yap ben yapmayınca tehdit falan söylüyorum şefe. Aynı şu smileydeki gibi yapıyor falan aylar öyle geçiyor

Temmuzda ise bambaşkaaaa falan değil tabi her ay daha yırtık ve farklı bir kişilik oluyorum istediğim gibi davranıyorum şovlara çıkıyorum özgüvenimini arttırıyorum, sesimi kontrol etmeyi öğreniyorum,ingilizcemi düzeltip başka dillerden ufak ufak kelimeler öğreniyorum Ve o sırada discoda ve özel parti günlerinde dans etmeyi öğreniyorum ve ardından breakdans yapmaya başlıyorum kendi çapımda ama sadece diskoda yaparak öyle de kral hareketler öğreniyorum :D

Ağustos sessiz sakin geçiyor spor da yaptığım için aynı zamanda uzayıp,daha şekilli bir vücuda sahip oluyorum bu da extra bir özgüven sağlıyor kızlar falan artık benim yanıma geliyor konuşmaya :D Kızlardan çok konuşuyorum Cem Yılmaz gibi ince espriler falan tabi bana gıcık olanların sayısı artıyor.
Bu olanlardan sonra diyorum ki vay be yemin ederim etrafa artık enejimin yayıldığını hissediyorum.Etrafa pozitif enerji saçıyorum diyorum ve sebepsiz gülüyorum Bu arada Mayısın başından beri haftada 1 gelen grubta davulcudan izin isteyip davul çalmaya başlıyorum kendi çapımda 3 ayda popdan metale kadar en sert double bassları bile yapabiliyorum.
Eylül ayı sakin izinli geçiyor sezon kapanıyor yavaştan yaşıtların gidiyor

Asıl bombaya birazdan geleceğim :D
Otelde teenage animatördüm yani yaşıtlarım ve 3-4 yaş fazlası ile ilgileniyordum.Ortamlar mükemmeldi arada yaptık birşeyler içki ortamını falan gördük işte vodka nedir falan beleş ya Teenage olmak da eğlenceliydi yaşıtların geliyor sana şaka yapıyor falan az türk vardı ingilizcem bile elit oldu :)

Okulun ilk günü gitmedim tabi bize 1 ay sonra açıldığı için ama beceri sınavı vardı öğlen gittim ve gören geliyordu oo Atakan naber ? iyi misin zayıflamışsın(kız meslekte okuyorum ayrıca ) böyle böyle 10-15 kişi ile konusmusumdur.En samimi olmadıgım kız bıle Atakan ? naber falan dedi
Geçen çarşamba gittim sabahın köründe arkadaşlarla konusuyoruz falan herkes anlatıyor stajını beni gören şaşırıyor çok değişmisin sen ya bir özgüven gelmiş diyor.Zayıfladın mı ? sorusu eksik olmuyor tabi uzun boylu olunca ve 3-5 kilo verince fark ediyor aslında.

Neyse indim aşağıya karnım aç aldım yiyecekleri 10-11-12lerin hepsini tanıyorum neredeyse kız voleybol takımı var oo atakan naber ? çok değişmişsin zayıflamışsın daha bir tatlı olmuşsun diyorlar ben kendimi bozmadan evet öyle oldu diyorum. Sonra en yakın arkadaşlarımla konuşmaya başlıyorum yanında 2-3 kız daha var tanımadığım onlar beni geçen seneden tanıyor onlar sabahçı idi.Kousuyorum bi havalar falan kızlar diyo sen baya değişmissin ya geçen seneye göre falan şok oldum hiç konuşmazdın sesini zor duyardık şimdi çenen susmuyor falan yakın arkadaşlarım da öyle oha falan oldum harbiden çok değişmmissin biz bile şaşırdık falan böyle geçiyor günüm ve eve gelip aynada kendimle konusuyorum gülüyorum falan

Başka okuldan en yakın arkadaşımla buluşuyorum Bu sefer erkek olan bu
Kanka ne olmuş sana ya (bu arkadaşım benden daha fırlama ve bilgili)olm benim gibi olmuşsun lan ahahah diyor ordan burgere gidiyoruz işte anlatıyorum olayları burgerde bunun kız arkadaşlrıyla karşılaşıyoruz 4-5 tane ben hiç birini tanımıyorum ve içimden diyorum hadi atakan bakalım yabancılarla da aynı konusabılıyor musun diye.

İlk etap zordu tabı atılacak yer arıyordum içten sıkılıyordum çünkü Kankam bana laf atıp konusmamı denıyordu ama olmuyordu sonra ben ne olduysa bir açıldım espriler falan patlıyor mekan değiştiriyoruz mc'a kahve içmeye gidiyoruz.O da bayadır görüşmüyor heralde kızın birine soruyor değişmiş miyim diye ? Hala aynısın hihihi diyor.Ben de şaka amaçlı ben nasılım diye sordum 4ü birden güldü sen maşallah sonradan ne olduysa artık diyor

Geçen gün eski sevgilim aradı.Bu benden 1 yaş büyük üniversiteye gidiyor şimdi.Yoklayacak ya beni nasılım değişme var mı diye, konusuyoruz falan ben başladım gene havalı takılmaya oha atakan sen çok değişmissin ahahah falan diyor ben seni bıraktığımda çok sessizdin konuşmazdın ne oldu sana diyor. EE değişiyoruz diyorum ve bundan sonra oha şok oldum Seninle bir hafta sonu buluşalım birşeyler içelim diyor ben de umursamaz tavrım ile bakarız canım diyorum diyorum hadi görüşürüz hayranlarım rahat bırakmıyor ararım ben seni tekrar diyor ve kapatıyor.

Yaa işte 3-4 ayda bu kadar değişebiliyorum şimdi okulun açılmasını bekliyorum İnanın geçen sene çıkma teklifi edip reddedildiğim kız bana atakan naber ? dedi Bu kadar mı olur dedim ya okulların açılmasını bekliyorum bakalım neler olacak 30 ekimden sonra

Umarım beğenmişsinizdir biraz uzun oldu yazdıklarım

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

manyakkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2012, 08:07 AM   #2 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 3 Aylık değişim sonucum :) (1. nin devamı)

Amaaan Atakancım bunca değişimi ve hikayeyi ne de güzel anlatıvermişsin. Kısa bir zaman olmasına rağmen ne güzel şeyler yaşamışsın. Ben çok mutlu oldum okuyunca. Maşallah diyorum. Tabiri caizse buna bildiğin özgüven patlaması denir. ;) E durumundan mutlu olduğun her halinde belli. Değişimleri büyük bir farkındalıklar yaşamış ve dile getirmiş olman da harika. Daha çok güzel haberlerini bekliyoruz. Sakın her şey yoluna girdi diye buralara gelmemezlik etme. Her şey gönlünce olsun. Bir çok arkadaşımız için sen çok iyi bir örneksin. İyi ki varsın. Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2012, 04:53 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough

3 aylık değişim süreci mi ? vlla hikayen benim gibileri kıskandıran ve motive eden cinsten tebrik ederim mutlu oldum :) değişimine etki eden faktörleri merak ediyorumm

babana kızdığından dolayı ezik olduğunu savunuyorsun. ve merak ettiğim başka birşey var. Küçükkken söylenen bilinçaltı kirliliği sözleri sanırım ne kadar kötü söz varsa bilinçaltıma atmışım ki tek mantıklı açıklması da o zaten bugün bu kadar sorunlu olmazdım. Bu bilinçaltı kirliliği sözleri bilinçaltına atmamak için ne tür bi yöntem uyguluyorsun aslında basit bir cevabı var ama yinede duymak istiyorum..

Değişimine etki eden faktörler..

mesela telkinler bir süre sonra telkin dinlemeyi bırakmısssın.
şu telefonda 3-5 saat konustuğun kız olsun
staj sana çok yaramış ordaki şefler sağolsun seni konuşmak hatta sesinin yüksek çıkması için teşvik etmişler. İlkadım herzaman önemlidir.
ve ardından tekrar telkinlere dinlemeye başlamıssın...

Merak ettiğim şey extra bi yöntem extra bir telkin dinledin mi ? ne tür telkinler dinledin merak ediyorum
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2012, 05:24 PM   #4 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Şansı da yaver gitmiş değil mi? Ama bu aralar en çok deneyimlediğim şey şu: Olumlu düşünerek şansınızı açıyorsunuz. Bütün güzel tesadüfler size koşaraktan geliyor. Olumlu halinizi korumaya çalışın ödülünü alacaksınız.

Şansınız bol olsun.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2012, 07:21 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

evet haklısın şansıda yaver gitmiş.. :) benimde öyle, bende staj yaptım ama pek değerlendirememişim işde gemiciler bana hep sorunlu diyolardı :D
Alt 27-09-2012, 12:03 AM   #6 (permalink)
Teğmen

45 Mesajinıza toplam 122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Sweet çok teşekküre ederim :) Hiç olur mu burayı bırakmak ? Burası benim yuvam burası olmasaydı olduğum yerde tekrarlıyor olurdum :D
Extra birşey yapmadım ayrıca etrafa enerji saçtığımı da hissedebiliyorum bugün bir alışveriş merkezine gittim yemek yiyorum ailem var kızın biri bakmıyormuş gibi yapıyor kardeşime diyorum bu kız birazdan arkasını dönüp bakıcak diyorum o dönüp bakıyor oha abi nereden bildin :D Dedi.1 değil 2 değil 5-6 kız rahat bakmıştır 1 saat içerisinde hele dondurma almak için girdiğim o kuyruktaki benim önümdeki kız beni öldürdü bakışlarıyla ben pek umursamadım ama tatlı bir kıza benziyordu.

Ah o şeflerim hem kızıyorum biraz da hoşuma gitti sonradan :)
Alt 27-09-2012, 04:05 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

delimisin sen yat kalk dua et adamlara onlar olmasaydı belki bugün bu kadar iyi durumda olamazdın.

Okulda dikkatimi çeken ne biliyomusun ? Bir öğrenci diyelim sınıf arkadaşım sessiz sakin ve ne biliyim arkadaşlarıyla pek konuşmaz. Tatil dönemine girer 3 ay işte ne oluyorsa o üç ayda oluyo arkadaş bi çözemedim gitti şunun sırrını.

Okullar başlar ve herkesin gözleri o sessiz sakin çocuk üzerinde şaşkın bakışlar gezer aa sen geçen yıl çok sessizdin nolduda açıldın vs. değişiklik yarıyor insana doğrusu

Sevgiyle kal
Alt 27-09-2012, 12:43 PM   #8 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
delimisin sen yat kalk dua et adamlara onlar olmasaydı belki bugün bu kadar iyi durumda olamazdın.

Okulda dikkatimi çeken ne biliyomusun ? Bir öğrenci diyelim sınıf arkadaşım sessiz sakin ve ne biliyim arkadaşlarıyla pek konuşmaz. Tatil dönemine girer 3 ay işte ne oluyorsa o üç ayda oluyo arkadaş bi çözemedim gitti şunun sırrını.

Okullar başlar ve herkesin gözleri o sessiz sakin çocuk üzerinde şaşkın bakışlar gezer aa sen geçen yıl çok sessizdin nolduda açıldın vs. değişiklik yarıyor insana doğrusu

Sevgiyle kal
O 3 ayın da etkisi vardır ama herkes, herkesin dikkatine gitmez belli etmek lazım Şu an gözler benim üzerimde yeni gelenler bile kim bu çocuk diye sormuşlar üst sınıflara meleklerim yetiştirdi hemen bana
Alt 02-10-2012, 01:15 AM   #9 (permalink)
Teğmen

2 saat önce çok ilginç bir şey daha oldu.
Evet benden nefret eden 1 kız daha...Facebookta şöyle başladı benim ingilizcemin iyi olduğunu biliyor başladık konuşmaya naber castin diye :D saçlarımı kestirip hafif dikince gerçekten benziyorum şaşırmadım otelde herkes söylüyordu bunu, konuşuyoruz bu 1 alt sınıfta işte diyor yeni saç stilini görmek istiyorum ne zamandır görüşmüyoruz(Geçen sene bizim sınıfa gelince mutlaka 1 laf sokmaya çalışırdı bu kız)Evet daha çok var diyorum.(Bu sırada hep ingilizce konuşuyoruz bende bilmiyordum bu kadar ingilizce bildiğini :D)
Gel 1-2 kere okula da görüşelim falan dedi ben de haftasonu buluşuruz istersen dedim olur mesaj atarım bu hafta sonu dedi.Ama ben laptopun başından kalkıyorum neşeleniyorum çocuksu bir heyecanla gidiyorum hopluyorum falan olmazsa olmazım aynaya geçiyorum hadi yine şanslısın p** :D diyorum kendime değişim işe yarıyormuş gerçekten sizleri de çok seviyorum :) Ama kimse cevap da yazmamıs yanı kırıldım 2 kişi dışında :(
Alt 02-10-2012, 02:20 AM   #10 (permalink)
Yüzbaşı

uyanıkk :D ayna karşısında egzersiz.. Saç konusuna değinmen çok zekice 4 yıllık lise hayatımda sadece saçlarıma bir kere özen gösterdim. O da belli zaten sınıfın yarısı saçlarıma iltifat etti :D bak merak ettim şimdi şuan üzerinde durduğun bir sorunun var mı ? varsa eğer bu sorunu çözmek için ne tür program uyguluyorsun..

Kimseye kırılma bak bende şu son zamanlarda o kadar konu açıyorumm birisi zahmet edipte yorumda bulunmuyor. Ben alınıyor yada kırılıyo muyum. Tabikide hayır. Yaşadığın olaylar çok güzel güzelin de ötesinde açıkcası yaşamak lazım bunu .. seni şanslı :D

Bookmarks