Alıntı:
bir damla deniz Nickli Üyeden Alıntı
Anlatmak istediğim şuydu; Toplumun belli bir değer yargısı var. Olaylara standart tepkiler vermelisin. Belli davranışlara belli tepkiler vermek zorundasındır. Vermezsen toplumdan dışlanabilirsin. Ben tekrar soruyorum; kandırılmış olmak SENİN için ne anlama geliyor? Cevap vermene gerek yok. Sadece soruyu düşün. |
Benim sadece gereksiz hatalarım aklıma geliyor.
Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı
bırak gitsin. gitmiş de zaten. sen de bu kişi sayesinde neden kendin olman gerektiğini öğrendin. aslında her şey bu kadar basit. ne var ki; zihninde dolaşan soru işaretleri, keşkeler senin içini yiyor.. 3 basit soruyla farkındalık oluşturmayı amaçlayan sedona yöntemini uygulayabilirsin:
*** Şu anki .......... hissimden kurtulabilir miyim?
** Evet.
*** Bu .......... hissimden kurtulmak istiyor muyum?
** Evet.
*** Peki bundan ne zaman kurtulmak istiyorum?
** Hemen, Şimdi..
Eğer yanlış anımsamıyorsam bu kadardı. Duygularını hafifletene kadar uygularsan faydasını görebilirsin.. Faydasını görürsen negatif duygularını yok edene kadar kullanabilirsin... |
Aynen öyle.Ben kendim olmak istiyorum artık,bir başkası değil.
Sağolasın önerin için
Alıntı:
vuslatizmir77 Nickli Üyeden Alıntı
öyle düşüneceklerinden emin olabilirsin kelebekcim.sonuçta iki seçeneğin var 1-aynen hiçbirşey yokmuş gibi devam etmek2-herşeyi açıklayıp karşı tarafın sana kötü sözler söylemesinide sineye çekerek.vicdanını rahatlatmış olmak.giden gider kalanlarla devam edersin yeni bir sayfa açmış olursun.başkada yapacak birşey yok..karar senin. |
Açıklamak en iyisi sanırım.Ne dersin? :)
sonuçta ismim beni değiştirmedi.İsim bu sonuçta. Beni ismim yüzünden seviyorlarsa zaten yolları açık olsun.
Çok teşekkür ederim