| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lütfen yardım edin :(Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı Lütfen yardım edin :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Anlatmak istediğim şuydu; Toplumun belli bir değer yargısı var. Olaylara standart tepkiler vermelisin. Belli davranışlara belli tepkiler vermek zorundasındır. Vermezsen toplumdan dışlanabilirsin. Ben tekrar soruyorum; kandırılmış olmak SENİN için ne anlama geliyor? Cevap vermene gerek yok. Sadece soruyu düşün.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi Lütfen yardım edin :(
« imgeleme hakkında...
|
Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen.. »
Lütfen yardım edin :(Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı Lütfen yardım edin :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Anlatmak istediğim şuydu; Toplumun belli bir değer yargısı var. Olaylara standart tepkiler vermelisin. Belli davranışlara belli tepkiler vermek zorundasındır. Vermezsen toplumdan dışlanabilirsin. Ben tekrar soruyorum; kandırılmış olmak SENİN için ne anlama geliyor? Cevap vermene gerek yok. Sadece soruyu düşün.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:47 PM. |