08-11-2012, 10:20 PM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: depresyondayım merhaba, kendimiz yaşarken sorunlarımız çok büyük görünüyor ama dışarıdan bakınca o kadar büyütülecek birşey yok gibi görünüyor. üniversitede okurken okulun uzaması benim için büyük bir sorun gibi gelirdi. ben uzatmadım ama uzatan arkadaşlarım oldu. kıyamet kopmadı. benden çok çok da geri kalmadılar. onlar da iş bulup evlendiler. şimdi görüşüyoruz hiç birimizin aklına bile gelmiyor okulun kaç yıl olduğu falan. kendinize eziyet etmeyin. uzamasa iyi olurmuş ama uzamış yapacak bir şey yok. en iyisi derslerinize asılın, güzel notlar alın, moraliniz düzelir. kredi kartı borcu biter, her şey bitiyor tasarruf eder az az ödersiniz. sınıftakilerin aaa okulu uzatmış falan diye takıldıklarını sanmıyorum, onlar sizin düşünceleriniz. değiştirin daha iyi hissedersiniz. kendinizi üzmeyin, eziyet etmeyin, ölümcül bir hata yapmış değilsiniz.. sevgiyle kalın, umuyorum ki her şey çok daha iyi olacak sizin için.. |
| |