Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2012, 01:18 AM   #5 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: depresyondayım

derslerinde gerçekten başarılı olmayı düşünüyor ve okulunu erken bitirmek istiyorsan netten Fotografik hafıza setini araştır ve biran önce uygulamaya koy, tabii eğitim sürecini uzatmak istemiyorsan.. Derslerde konsantrasyon eksikliğin varsa bu konuda sana yardımcı olabilirim..

ve 1800tl'lik kredi kartı borcuna gelicek olursak bunu da ödeyebilirsin. Çok kolay aslında yapman gereken üç şey var.. Hayal et, gerçekleştğini zihninde canlandır ve şükret. Bu gece bu formulü çoğu kişiye tavsiye ettim ve inan bana işe yaradığına yemin edebilirim. 1800 tl'lik borcunu ödediğini zihninde canlandır ve rahatladığını gör işde o duyguya kendini o kadar kaptır ki o parayı ödediğinde sanki üzerinden büyük bir yük kalmış gibi ooohhh dercesine ohh be kurtuldum diyeceksin. ve en sonunda da kurtulacaksın. Borcundan kurtulana kadar bunu yapmanı tavsiye ediyorum

Diğer sorunların içinse şikayet edip sızlanmaktansa bir kağıt ve kalem al eline nelerden memnun değilsin, ne tür sorunların var neler yapabilirsin not al.. Bu sayfada birçok sorunun için çözüm bulabilirsin. Şahsen ben çok fazla şey buldum değişmeyi istiyorumda ama değişmek konusunda biraz isteksizim sanki.. En iyisi sana sorduğum soruları cevaplandırarak ilk adımı atmak, Önemli olanda zaten ilk adımdır.

Bu konuya atılan her mesaj seni teselli etmek için değil gerçekleri görmene yardımcı olmak. lLütfen mesajları dikkatli okuyalım. Bu konudan çıkarılacak çok ders var.Hani diyorsun ya ''bittim ben kimse anlamz beni nevar hainde diyeceksiniz.'' sana katılıyorum. Bende çoğu zaman kimseye söylemem sorunlarımı biliyorum ki bana yardımcı olamayacaklarını ne var dicekler tabii onların böyle sorunları yok ki anlamazlar halimden, o yüzden yardım almakta zorlanıyorum ve yakınlarıma hiç anlatmıyorum sorunlarımı. Burada kimse seni yargılayacak değil ve senin gibi sorunları olan birçok kişi var seni anlayışla karşılıyoruz, aramıza hoşgeldin.

Sevgiyle kal
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla