Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2012, 06:30 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: bana yardım edebilecek bir telkin var mı ??

Hiç bir hatayı hayatımın en büyük hatası diye nitelendirmeyi seçmiyorum. Çünkü hatalar ders almak için vardır arkadaşlar. Gençliğimi yaşayamadım ifadesini 50 yaş üstü insanlara bile yakıştıramıyorum. Senin ruhun kalsın hep genç. Beden yaşlanmış yıllar geçmiş ama sen dön de bir içine bak. Bir çocuğun gülüşünde çocuk olabiliyor musun? Gençlerle bir aradayken o vakitlerimi anıp ben böyleydim ama onu da olduğu gibi kabul edip onun yanında gençliği tadabiliyorum. Yetişkinlerle de oturup sabırla ve saygıyla onların yaşına hitap edebiliyorum. Tıpkı zamanda yolculuk gibi ruhumla yapıyorum bu yolculuğu düşüncelerimle. Evet geçip giden zamanın telafisi yoktur. Ama şimdinin kıymetini bilmezsen yarın bu an da geçmiş olacak. Sen de geçmişini olduğu gibi kabul et ben böyle böyleydim diye anlat geçmişinden utanma. Anlat ki şimdiki senle o senin arasındaki farkı görsünler. Bu bir başarıdır. Asosyalken sosyal biri olabilmek. İlla geçmişinde renkli anıların olması mı şart? Daha Allah kısmet ederse önünde upuzun ve mutluluklarla doldurabileceğin koca koskoca bir hayat var. Hayatımda tek bir gün kaldığını bilsem bile her saniyesini istediğim gibi yaşamaya değer. Gelecek günler boş bir kağıtsa sen ne olmasını beklersen o şekilde şekillenecek sana göre iş hayatı sıkıcı belki ama öyle insanlarla tanışacaksın ki hayatın değişecek renklenecek. Yeni ortamlara gireceksin. İşi gücü olan insanlar 7/245 çalışmıyor ki arkadaş toplantıları, haftasonu gezmeleri. Hadi silkelen ve kurtul şu moddan. Daha yapacak çok şey var hayatta. Yeniden ego+suçluluk dinlemelisin içindeki pişmanlıklar için özellikle suçluluk dinlemelisin. Kimse sana kurtarıcı değil. İstediğin an kalk yerinden ve ışıkları yak.

Günlerin her daim aydınlık olsun.

Unutma ne yapmış olursan ol, nasıl yaşamış olurdan ol yeni bir başlangıç imkanı her zaman vardır. Bu imkanı kendine SEN tannıyacaksın.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla