Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2012, 08:44 AM   #188 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

bi nişan merasimi atlattım,hem de öyle aile arasında filan değil,üstesinden geldim kendime inanamıyorum,nerdeyse hiç sorun çıkmadı,1 tanesini kaafama taktım o da benim kuaförümde ki kadın görümceme haksız yere laflar söyleyince onu savunamadım,benim misafirimlerdi sonuçta ben orayı tavsiye etmiştim,o yüzden benim kendini savunamaz biri olduğumu düşündüler mi acaba üzüldüm.böyle bişey söylemediler ama,benim kafama takıldı baya.genelde de beni sevdiler.kızarmaktan çok korkuyodum üstesinden gelebildim,o kadar duygulanıyorum ki sevinçliyim çok.sosyal fobisi olan herkes bunun geçeceğini inansın,imkansız değilmiş diyebiliyorum rahatlıkla,ben de bile bu kadar çok gelişme oldu,herkeste olabilir.kendimi değerli hissettiğim zamanlar oluyo,zihnim böyle bi düşünce oluştu artık,büyüyücek zamanla.herkesin iyi olmasını dilerim,yardımcı olan herkese de teşekkür ediyorum.