Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2012, 04:31 PM   #6 (permalink)
Meral ağaoğlu

Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
Meral ağaoğlu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Genç Kız Sığınma Evi Derneği

Bu yazılanları okuyunca çok kötü oldum..
Ben burada bahsi geçen meral.. 24 yaşındayım.
Eski günlerimi buradan okumak beni çok üzdü.
Tabiki unutmadım o günleri, her bir saniyesi aklımda ve benim şu an olduğum kişi olmamı sağlayan en büyük etken..
O zamanlar umudum yoktu. Tek derdim "ben nerede kalıcam" olunca inşanda umut kalmıyor doğrusu.. Selma hanım hayatımın en zor zamanında çıktı karşıma. O ve uğur hanım olmasa ben hala sokakta yatıyor olabilirdim. Yaşamayan bilmez inanın, ama yaşamayan insanlar kendilerini benim yerime koyabildiler bu mükemmel birşey.. Kendime acıyordum.. Evet sanırım en ağırı buydu; kendime acımam.. Zamanla neler değişti bilemezsiniz. Bana içime gömdüğüm umutlarımı yeniden kasıp çıkarmamı sağlayan insanlar umarım şu an dünyanın en mutlu insanı olmuşlardır. Ben kendime arkadaslarımdan bir aile kurdum. Herşeyimi onlar için feda ettim ve pişman değilim. 19 yaşındaki meral artık 24 yaşında ve Üniversite mezunu ilçe milli eğitim müdürlüğünde memur, yazar ve 4 gün sonra dünyanın en mükemmel insanıyla hayatını birleştirecek.. Benim kötü günümde yanımda olan bana destek veren , benim ben olmamı sağlayan insanlara burdan teşekkür eder ve dünyanın bütün mutluluklarına sahip olmalarını dilerim..
Meral ağaoğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla