09-01-2013, 12:23 PM
|
#5 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Alıntı:
Ben geldim...Bana özel hazırlanan cd.leri yaklaşık 5 ay önce aldım.bi süre dinledim düzenli olarak tarif edildiği gibi.Kitapları okudum.Ben de fazla bi değişim olmadı.Sonra bıraktım.sonra da banka ekstremde hala taksidini ödediğimi görünce :) bu cd aklıma yeniden geldi.3 gündür dinliyorum öncekinden daha da yoğun olarak.Bazı arkadaşlar mide bulantısı,baş ağrısı ,rüyalardan falan bahsetmiş.Ben de bunların da hiç biri olmadı...sadece biraz huzursuzluk,umutsuzluk,öfke hali gelip gider gibi oldu.Nedir bu bendeki...Bi fikriniz varsa ya da öneriniz paylaşımınızdan zevk duyarım.Teşekkürler...
| Hangi kitapları okudunuz? Bu bahsettiğiniz etkiler dalgalanma hissi denen şey olabilir. Onunla ilgili başlıkları okumanızı tavsiye ederim. Diğer bütün etkiler herkeste illa görülmesi gerekir diye bir şart yok. Sabırlı olun telkinleri dinlemeye ve kendinizi izlemeye devam edin. Başaranlar ve hayatındaki bir çok şeyi değiştirenler var siz neden bunlardan biri olmayasınız. |
| |