31-12-2012, 08:04 AM
|
#2 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Alıntı: Bad-ı Saba Nickli Üyeden Alıntı
Ben geldim...Bana özel hazırlanan cd.leri yaklaşık 5 ay önce aldım.bi süre dinledim düzenli olarak tarif edildiği gibi.Kitapları okudum.Ben de fazla bi değişim olmadı.Sonra bıraktım.sonra da banka ekstremde hala taksidini ödediğimi görünce :) bu cd aklıma yeniden geldi.3 gündür dinliyorum öncekinden daha da yoğun olarak.Bazı arkadaşlar mide bulantısı,baş ağrısı ,rüyalardan falan bahsetmiş.Ben de bunların da hiç biri olmadı...sadece biraz huzursuzluk,umutsuzluk,öfke hali gelip gider gibi oldu.Nedir bu bendeki...Bi fikriniz varsa ya da öneriniz paylaşımınızdan zevk duyarım.Teşekkürler... | Merhabalar Bad- i Saba,
Bu telkinleri gunde kac saat ve nasil ( gece mi gunduz mu - mp3 mu- pc`mi..vs)?
Dinledigin sure icerisinde ofke, mutsuzluk ve huzursuzluk gibi belirtiler ortaya cikmissa bu da bilincaltinin verdigi cevaplardir... Hic fayda gormedigini soyleyemeyiz bana gore....
Ayrica, telkin dinledigin sure icerisinde olumlama + eft + meditasyon vs. uyguladin mi yoksa telkinleri tek mi dinledin yani hicbir sey uzerine eklemeden?
Bu sorularima yanit alabilirsem sana birkac sey tavsiye etmeten memnuniyet duyarim...
Simdilik hoscakal... |
| |