Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2013, 01:03 PM   #23 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

.Türk filmleri hala severim. Ama farkındalıkla izleyip şimdiler de olumsuz mesajları gördükçe dehşete düşüyorum. :) Lise yıllarımın dram filmi tadında olmasını hem ergenlik döneminde olmama hem de sağlam bir şekilde oluşturduğum olumsuz alt yapıma bağlıydı. Ah bir de Sezen Aksu şarkıları arşivim. Hala severim ayrı ama daha mutlu olanları seçiyorum onun şarkılarından. :) Oysa güzel filmler, şarkılar da varmış. Artık onların peşindeyim. Asıl farkındalık budur. Sana zararlı ile yararlı olanı bilmek. Asıl farkındalık sana iyi gelecek şeyleri seçip hayatına uygulamaktır. Şöyle ki bana kendimi iyi hissettiren bir filmi de defalarca izlerim aynı şekilde şarkıyı da dinlerim. Sonuçta her zaman size ulaşan mesajların ve bunu yorumlama biçiminizin- ki herkesin mesajlara karşı yorumu başka başkadır, yani kişisel algımıza göre değişir- farkında olmaktır asıl farkındalık.

Bir de benim telkinlerin etkisinde ilk fark ettiğim şey içsel konuşmalarımın değişmesi sonra da bu konuşmaların dışsal hale gelmesi ve en sonunda da hayatımda bir çok şey değişti ve güzelleşti o yüzden vicdanım rahat bir şekilde insanlara tavsiye edebiliyorum ben telkinleri dinleyin. Kaybınız olmaz. Kazancınız olur süre falan soruyorlar hiç önemli değil ki dinleyin ve kendinizi izleyin 3-5 gün eksik ya da fazla önemli olan siz ne kadar zamanda değişimin etkilerini hissedeceksiniz. Önemli olan bu değişimleriş kalıcı hale getirip hayatınızın diğer alanlarında da gelişiminizi devam ettirebilecek misiniz?

Çok iyi bir ilişkim var. İnşallah sevdiğim, aşık olduğum adamla evleneceğim. O televizyon bile izlemez. O yüzden onun da etkisi vardır benim medyanın olumsuz etkilerini kırmamda. Çünkü birlikteliğimiz boyunca birbirimizin inançları etkiledi bizi. Ben ondan birşeyler aldım o benden dile kolay. 7 mutlu yıl hiç ayrılmadık. 5 ay sonra da evleniyoruz. Mümkün demek mutlu olmak. Onun varlığı bile yetiyor benim sebebi mutluluğum. Aslında arayınca mutlu olmak için bir sürü neden bulabilirsiniz. Bir sürü mutluluk kaynağı var gözden kaçan. Kaçırmayalım.

Mutlu kalın. Hoş kalın. :)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla