ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİHayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şarkılarda hep ayrılık, dizilerde ayrılık, yalan, kliplerde mutlu bir çift az sonra bakıyosunuz birbirine vuran ağlayan insanlar. Ya Allah aşkına bırakında insanlar mutlu olsun. İnansın güvensin, sevsin sevilsin. Dinlemeyin o şarkıları, izlemeyin o klipleri, yazık insanlar kaç yaşında hala bekar ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi 2Likes | |
|
12-02-2013, 08:08 AM
|
#21 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Şarkılarda hep ayrılık, dizilerde ayrılık, yalan, kliplerde mutlu bir çift az sonra bakıyosunuz birbirine vuran ağlayan insanlar. Ya Allah aşkına bırakında insanlar mutlu olsun. İnansın güvensin, sevsin sevilsin. Dinlemeyin o şarkıları, izlemeyin o klipleri, yazık insanlar kaç yaşında hala bekar evliler mutsuz. Neden? işte bu yüzden. Ve aşk gitti bizden...
YAZIK OLDU, ÇOK YAZIK OLDU AMA!.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
12-02-2013, 12:46 PM
|
#22 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Sırf bunu bildiğim, bunun farkında vardığım için dinlediğim ve ezbere bildiğim şarkı sayısı azaldı çünkü içimden gelmiyor söylemek ve dinlemek. Mutluyum işte bir sebebi de şarkı ve filmler konusundaki diyetim. :)
Sevgiler. | Offline
| |
12-02-2013, 01:03 PM
|
#23 (permalink)
| Administrator
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ .Türk filmleri hala severim. Ama farkındalıkla izleyip şimdiler de olumsuz mesajları gördükçe dehşete düşüyorum. :) Lise yıllarımın dram filmi tadında olmasını hem ergenlik döneminde olmama hem de sağlam bir şekilde oluşturduğum olumsuz alt yapıma bağlıydı. Ah bir de Sezen Aksu şarkıları arşivim. Hala severim ayrı ama daha mutlu olanları seçiyorum onun şarkılarından. :) Oysa güzel filmler, şarkılar da varmış. Artık onların peşindeyim. Asıl farkındalık budur. Sana zararlı ile yararlı olanı bilmek. Asıl farkındalık sana iyi gelecek şeyleri seçip hayatına uygulamaktır. Şöyle ki bana kendimi iyi hissettiren bir filmi de defalarca izlerim aynı şekilde şarkıyı da dinlerim. Sonuçta her zaman size ulaşan mesajların ve bunu yorumlama biçiminizin- ki herkesin mesajlara karşı yorumu başka başkadır, yani kişisel algımıza göre değişir- farkında olmaktır asıl farkındalık.
Bir de benim telkinlerin etkisinde ilk fark ettiğim şey içsel konuşmalarımın değişmesi sonra da bu konuşmaların dışsal hale gelmesi ve en sonunda da hayatımda bir çok şey değişti ve güzelleşti o yüzden vicdanım rahat bir şekilde insanlara tavsiye edebiliyorum ben telkinleri dinleyin. Kaybınız olmaz. Kazancınız olur süre falan soruyorlar hiç önemli değil ki dinleyin ve kendinizi izleyin 3-5 gün eksik ya da fazla önemli olan siz ne kadar zamanda değişimin etkilerini hissedeceksiniz. Önemli olan bu değişimleriş kalıcı hale getirip hayatınızın diğer alanlarında da gelişiminizi devam ettirebilecek misiniz?
Çok iyi bir ilişkim var. İnşallah sevdiğim, aşık olduğum adamla evleneceğim. O televizyon bile izlemez. O yüzden onun da etkisi vardır benim medyanın olumsuz etkilerini kırmamda. Çünkü birlikteliğimiz boyunca birbirimizin inançları etkiledi bizi. Ben ondan birşeyler aldım o benden dile kolay. 7 mutlu yıl hiç ayrılmadık. 5 ay sonra da evleniyoruz. Mümkün demek mutlu olmak. Onun varlığı bile yetiyor benim sebebi mutluluğum. Aslında arayınca mutlu olmak için bir sürü neden bulabilirsiniz. Bir sürü mutluluk kaynağı var gözden kaçan. Kaçırmayalım.
Mutlu kalın. Hoş kalın. :) | Offline
| |
12-02-2013, 01:13 PM
|
#24 (permalink)
| Super Moderator
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ teşekkür ederim. Artık bizler de bunun farkında olmalı ve hayatımızı birilerinin çalmasına izin vermemeliyiz. Ya da umutlarımızı.. Senin adına ne çok sevindim bilemezsin. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm sevenlerin başına.
Telkin cdlerimi dinlemeye devam ediyorum. Her telkin ayrı etki yapıyor şimdilerde. Bazısında mutlu enerjik bazısında tedirgin hissediyorum. Fakat inan bana hissediyorum. ben bunu anlayabilirim çünkü yıllardır içimde olan bitenin peşindeyim. Kalbimin sesine yabancı değilim. Yıllardır psikoterapi, rüyalar, hipnoterapi eft ne varsa yaptım. Ve tabi ki mesnevi ruhumun en güzel ilaçlarından biri. Şimdilerde kuran okumayı da hayatıma almayı düşünüyorum ciddi ciddi. Ve telkin cdlerim farklıyım bunu fark ediyorum. Yazarım ben devamlı surette duygularımı ve yazarken fark ettim daha çok içime sıkıntı salan şeyler yoktu yazarken. İşte bu yüzden ben umutluyum. Kendimi tebrik ediyorum, doğru bildiğimi yapma konusunda ki kararlılığımı tebrik ediyorum. Aferin bana | Offline
| |
12-02-2013, 01:19 PM
|
#25 (permalink)
| Administrator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Yaptıklarının yanı sıra kararlılığın da ekstra takdir edilmeyi hak ediyor. İyi ki varsın. | Offline
| |
12-02-2013, 01:27 PM
|
#26 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ | Offline
| |
12-02-2013, 01:29 PM
|
#27 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Şu sağa sola koşan smiley var ya her defasında onu yakalamaya çalıştığımı fark ettim üzerine tıklayabilmek için ay çok güldüm yaaaa | Offline
| |
12-02-2013, 01:51 PM
|
#28 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ "Coşku duy! Öyle çok neden var ki: Çiçekler açıyor, kuşlar ötüyor, güneş gökyüzünde parlıyor, bunlar için kutlama yap! Nefes alıyorsun ve hayattasın, bilincin açık, bunu kutla!"
~Osho~.
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... | Offline
| |
13-02-2013, 01:44 PM
|
#29 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bugün beşinci günüm. Öyle ki gece gündüz dinliyorum. Sabah açıyorum yatana kadar dinliyorum, yatınca açıyorum sabaha kadar dinliyorum. Tabi arada molalar da var. Müzik dinlemeyi çok severim ben, bu da benim şansım. Bıkmıyorum yani dinlemekten. Peki ne mi hissediyorum. Bazılarında huzur, bazılarında sıkıntı, bazılarında ise kaçma hissi gibi canım sıkılıyor yani agresifleşiyorum dinlerken. Resim yapmaya devam ediyorum, daha heyecanlı ve coşkulu hissediyorum. Resim benim için bir tutku, hayat, yaşama biçimi.. Fırçayı elime alıp renklere daldığımda başka bir dünyanın kapıları aralanır önümde. Severim yaptığım resmi " ah canım ne şekersin sen, ne kadar da güzelsin! " gibi.
Daha çok daha çok çizmeye, çizgilerimin her fırçada hayat bulmasına ve resimlerimde coşku olmasına ve kolaylıkla yapılmasına niyet ediyorum. Gülümsesin resimlerim görene, IŞIK olsun, renk olsun AŞK olsun resimlerimde ve onlarca alıcısı olsun... Niyet ediyorum. OLSUN O HALDE | Offline
| |
13-02-2013, 01:47 PM
|
#30 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ "Coşku duy! Öyle çok neden var ki: Çiçekler açıyor, Kuşlar ötüyor, güneş gökyüzünde parlıyor, bunlar için kutlama yap! Nefes alıyorsun ve hayattasın, bilincin açık, bunu kutla!"
~Osho~.
teşekkürler cansuyu paylaşımın için. Ve sweeet desteğin için ve tüm arkadaşlarım | Offline
| | | |