Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İki yeni kitap aldım bugün. Rüyaların iyileştirici gücü ve 9 kutsal bahçe. Çok ama çokkkkk sevinçliyim çoktandır istiyordum bu kitapları okumayı. Önce rüyaların iyileştirici gücünü okumaya başladım, yalnız komik olan diğer kitabımı da elimde tutuyorum. Her gittiğim yere öteki kitabı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Like Tree2Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-03-2013, 05:47 PM   #121 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

İki yeni kitap aldım bugün. Rüyaların iyileştirici gücü ve 9 kutsal bahçe. Çok ama çokkkkk sevinçliyim çoktandır istiyordum bu kitapları okumayı. Önce rüyaların iyileştirici gücünü okumaya başladım, yalnız komik olan diğer kitabımı da elimde tutuyorum. Her gittiğim yere öteki kitabı da taşıyorum. Onuda elimden bırakamıyorum. Resim kursuma uğradım, çoktan uğramamıştım. Kurs hocamla son karşılaşmamızda pekte hoşuma gitmeyen sözler söylemişti bana. Sadece beni yanlış yorumladığı için ve fazla açık sözlü olduğundan. Yoksa kötü sözler değildi. Bugünse çok farklı davrandı, çok saygılıydı, hatta özür diler mahiyette konuştu. Sevgimle kabul ettim özrünü. Fakat öncesinde dün gece gördüğüm rüyamdan bahsedeyim. Resim kursundayım, hocam bana "çayı demle" diyor, fakat bir türlü bulamıyorum çayı ben. Sonrasında "boş ver" diyor. Kurs oldukça temiz ve düzenli. Ben buna dikkat ediyorum rüyamda ve taktir ediyorum. Sonra hocam sağ koluma yaslanıyor. Ben onu biraz uzaklaştırıyorum. Bunu kibarca yapıyorum. İnsanların bunu yanlış yorumlamasını istemiyorum. Sağ gelecek ve erkek enerjisi demek. Kabul var rüyamda. Kadınlığımı kabul üzerine telkinler dinliyorum bu arada. İlgisinden hoşlanıyorum ama kendi içimde huzur ve güveni seçiyorum. Etraf temiz ve düzenli, bu konuda iyileşme ve arınma var. Sırf sonucu görmek için gittim özellikle bugün oraya biliyordum. Çoktandır, onunla aramızda bir sürtüşme ve gizli bir laf dalaşı vardı. Tam tersi bugün aramızda barış ve karşılıklı hoşgörü vardı. Ve ben geçenlerde "telkinlerimi dinleyip geleceğim, bakalım o zaman bana karşı tavrın ne olacak. Bakalım aramızda ne değişecek. Bana karşı tutumunda ne değişecek? " demiştim. Çünkü onunla aramızdaki sürtüşme çok belirgindi arkadaşlar. Onunla ilişkimde ben galibim :) Kendi adıma, güzel bir gelişme.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2013, 05:56 PM   #122 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Aslında onunla ilişkimde değil, erkeklerle olan ilişkim demek daha doğru. Bu arada ben bir amazon kadınım. Onuda söyleyim. Çay konusuna gelince 'çay' onunla ortak noktamız. İkimizde karadenizliyiz çayı çok seviyoruz. Çay, keyif demek. Demek ki resim yapmaktan keyif almalıyım. Sabah kendi kendime şöyle söylediğimi şu an hatırlıyorum" Sen resim yapmayı seviyorsun, bunu sadece keyif alarak yap. Gerisiyle lütfen ilgilenme" :) Ben bir türlü bulamıyorum o da bana geç kaldın artık, boş ver diyor. Hmmm, burası önemli! Demek ki ben resim yapmak için geç olduğunu düşünüyorum ama zaten rüyada iyileşme ve arınma var. Çok takılmıyorum buna.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2013, 08:47 AM   #123 (permalink)
Super Moderator

3. periyot bitti. Şimdi 3 günlük ara, sonra 4. periyota başlayacağım. Bu arada bazı konulu telkin cdleri almak niyetindeyim. Yarın onunla ilgili girişimde bulunacağım. Eminim harika sonuçları olacak. Rüyamda Tarkanı gördüm. Hayranı olduğum bir sanatçıdır. Çok başarılı, yetenekli ve özgün ban göre. Hayata karşı duruşunu da severim.( Bildiğim kadarıyla) Yeni aldığım kitapta tarkan ismini şöyle ayırmıştı Işık hanım T: Tanrı Ark: Su yolu An: Anda kalmak Yani Allahla beraber olduğunu bil, anda kal sürece güven sonuçta her şey senin için güzel olacak. Ve bir niyetle yatmıştım. Bu benim çok ama çok istediğim, hayalini kurduğum, yıllardır peşinden koşturduğum bir amaç. Ve harika olacak her şey. Amin Allahım bunu bütün kalbimle diliyorum. Lütfen nasip et...
Alt 17-03-2013, 08:53 AM   #124 (permalink)
Super Moderator

Ve bir de müjde vardı rüyamda ama o bana kalsın. Paylaşmayacağım. :) BU arada tarkan hem dans ediyor hemde şarkı söylüyordu. Ben de ona eşlik etmeye çalışıyor, şarkıyı ezberlemeye çalışıyordum. Şarkı çok aklımda değil yine de şarkının içinde yıldızlar kelimesi vardı, onu hatırlıyorum. Yıldızlar: gökyüzü, gecenin süsü, aynı zamanda yol gösteren. Güzel, çok güzel bir rüya. İnanmayı çok istiyorum bu hayalin gerçek olacağına. amin OLsun o halde. Tüm kalbimle evet diyorum hayalime.
Alt 17-03-2013, 10:28 AM   #125 (permalink)
Üsteğmen

seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough

bu yolda çalışmalar yapıp, gerçekten isteyince verildiğine inanıyorum. çok güzel bir rüya görmüşsünüz. hayaller gerçekleşmeyecek olsaydı, hayal diye bir şey olmazdı. ben kulumun zannı üzereyim diyor kudsi hadiste. peygamberimizde dualarınıza hallerinizi katın diyor. buradaki arkadaşlardan olumlu yazılar görünce ben de mutlu oluyorum .
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2013, 10:50 AM   #126 (permalink)
Super Moderator

Alıntı:
seniha. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yolda çalışmalar yapıp, gerçekten isteyince verildiğine inanıyorum. çok güzel bir rüya görmüşsünüz. hayaller gerçekleşmeyecek olsaydı, hayal diye bir şey olmazdı. ben kulumun zannı üzereyim diyor kudsi hadiste. peygamberimizde dualarınıza hallerinizi katın diyor. buradaki arkadaşlardan olumlu yazılar görünce ben de mutlu oluyorum .
Çok teşekkür ediyorum. Duama eşlik ettiğiniz için teşekkürler:) Herkesin gönlünden geçen en kolayıyla hayırlısıyla olsun. amin:)
Alt 19-03-2013, 05:58 PM   #127 (permalink)
Super Moderator

Yarın 4. periyot. Resim yapma konusunda daha istekli ve başarılıyım. Olumluyum, huzurluyum. Değişime inanıyorum. Devam edeceğim. Biliyorum ki her şey inşallah daha da iyi olacak. Hayatı okuyun arkadaşlar. Motivasyonunuzu yüksek tutun. Her adımınızın farkında olun. Geleceğimden umutluyum. Aklım, düşünebilme yeteneğim ve daha bir çok şey için mutluyum. Minnettarım. Çözemeyeceğiniz sorun yok. Doğru kapıları çalmak, doğru soruları sormak önemli. Ve yılmamak. Sevgimle kalınız
Alt 19-03-2013, 05:59 PM   #128 (permalink)
Super Moderator

Mesnevi iyi bir yol arkadaşıdır. Tavsiye ediyorum.
Alt 19-03-2013, 06:04 PM   #129 (permalink)
Super Moderator

Evde resimlerimle minik bir sergi açtım. Bu arada eksiklerimi görüyor ve düzeltme şansı yakalıyorum. Sonuç için heyecanlanıyorum. Fırçam ve boyalarım bana iyi davranıyor. Satamazsam korkumu bir yana attım. Satmak için değil zevk aldığım için yapıyorum şimdi. Bu da duyduğum stresi azaltıyor. Bakalım neler getirecek zaman,başarıyı kabul ediyorum. Ve umutluyum.
Alt 20-03-2013, 09:14 AM   #130 (permalink)
Super Moderator

Bugün 4. periyot birinci gün. Hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun bakalım. Sabah uyandıktan sonra düşündüm bir müddet. Kendimle ilgili bir konuydu bu. Hislerimle alakalı. Neden böyle hissediyor olabilirimle alakalı. Ve, buldum. Sebeplere ulaştım, sonuçta neden böyle davranıyorumu buldum. Harika bir gelişme benim adıma. Şimdi neymiş diye merak edeceksiniz. Ne hakkında düşündüm de ne buldum? Normal böyle düşünmeniz çünkü pek bi gizemli konuştum. Peki anlatabilecek miyim bakalım meramımı? Şöyle ki, utanmaktan kaçarım ben, utanılacak durumlara düşmekten sakınırım. Gözden düşmek deyimini çok kullanırım. Neden böyle diye düşündüm? Mesela bunu sizler şöyle yapabilirsiniz, çok kullandığınız cümle ya da kelimeler vardır. Mesela ellerimden kayıp gitti tabirini çok kullanırım ben. Bu nasıl bir inancın tezahürü olabilir. Burada bir şeye sıkı sıkı bağlanmak, sıkı sıkı yapışmak, sahip olmaya çalışmak ama başarısız olmak durumu var. Ellerimden kayıp gitti, tutamadım. Yani kaybettim. Demek ki kaybetmekle ilgili negatif bir inancım var. Bunu bir kaç yıl önce fark etmiştim zaten. Bir duygunuzu fark ettiniz diyelim. O vakit, bunu nasıl dönüştürebileceğinize odaklanmanız gerekir. Şimdi bugün fark ettiğim konuya dönüyorum. benim kendimle ilgili bir sorunum yok aslında bu konuda ( ki bu da başka bir sonucu inancımın, biraz dikkat ederseniz bunun böyle olduğunu yazılarımı takip eden arkadaşlarım bilirler. Aslında kelimesini çok kullanırım ben. Aslında ne demek? Aslında: yani sandığın gibi değil, aslı başka, göründüğü gibi değil) Ben kendimin, akıllı, bilgili ve güzel olduğu konusunda bir negatif inancım yok. Zeki olduğumuda düşünürüm Yani değersizlik inancım yok. Benim tam da burada bunun böyle olduğunu ispat gibi bir sorunum var. Yani durmadan kendimi ispat etmeye çalışmak. Bu sevgili anneciğimin bana bir hediyesi. Hep kendimi ona kanıtlamaya çalışıp durduğum için, hala buna devam ettiğimi fark ettim. Ben akılllıyım, mı acaba? Bunu ben biliyorum, karşımda ki insan da biliyor. Öyle kalmalı ama, yani benim akıllı ve bilgili olduğumun bilincinde olmalı. Bu konuda fikri değişmemeli. Hata yapmamalıyım. Hep mantıklı davranmak zorundayım. O yüzden mesela, diyelim ki biriyle tanıştım, konuştum ondan övgü dolu sözler aldım. Fakat bir konuda onunla aynı fikirde değilim. Ve bunu ona söyledim. O da bunun üzerine sessizleşti. İşte o zaman bende alarm çalmaya başlar. Eyvah, onun kalbini kırdım, ya da onun gözünden düştüm. Şimdi benim hakkımda ne düşünecek. Artık beni sevmeyecek daha da önemlisi artık bana değer vermeyecek. Bu ben değersiz olduğum için değil. Ben değerliyim ben bunu biliyorum fakat bunu o da bilmeli. Daima düzgün olmalıyım. Düzgün davranmalıyım. Saçmalamamalıyım. Bunu nasıl söylersin Işık, nasıl böyle davranırsın? Neden bu kadar aptalca bir şeyi söyledin ki sen şimdi? gibi daha neler neler. Hemen karşı atağa geçerim. ASLINDA öyle demek istemedim. ASLINDA sandığın gibi değil. ASLINDA ben öyle değilim, öyle demedim. öyle davranmamalıydım, öyle dememeliydim. Afedersin, özür dilerim. Barıştık mı? gibi. Kaybetme korkusu.. neyi kaybetme? Saygınlığımı, onun gözünde ki değerimi, benim hakkımda ki güzel düşüncelerini.

Bookmarks