Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2013, 10:04 AM   #4 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Maskelerim ve Ben...

Rica ederim. Nasreddin hoca damdan düştüğünde doktor çağırın diyenlere inat, bana damdan düşen birini getirin demiş ya hani. Damdan düşen biri olarak bu çağrınıza kayıtsız kalamadım. Pek çok yerde yazıyorum bu sayfada belki de çok fazla maydanoz oluyorum. Fakat yapabileceğim ne varsa yapmak istiyorum. Arkamı dönüp gidemiyorum. Neme lazım diyemiyorum. Şimdi hatırladım bunları söylerken bu bana babacığımın tavsiyesi demek ki onun sonucunu yaşıyorum ben :) Bana derdi ki Rahmetli babacığım "Kızım müslüman neme lazımcı olmaz. Bir kötülük gördüğünde elinle düzelteceksin , olmadı, dilinle daha olmadı kalbinle buğz edeceksin" Demek ki ben bunu kendime düstur edinmişim şimdi nerede bir feryad duysam oraya koşasım geliyor. Çok da başımı belaya soktum bunu da söylemeliyim:) Her neyse siz yeter ki çıkın yola ve niyet edin Allah gerekli olan her şeyi yolunuza çıkaracaktır buna şüpheniz olmasın. Hadi bakalım rast gele
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla