Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı?

Uyarılar

Maskelerim ve Ben...

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Maskelerim ve Ben... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba herkese, buraya çok önceden üyeydim, öğrenciydim o zamanlar derslerden bana bir hayat kalıyormus meger de ben onu değiştirebiliyormusum.. Zamansızlık mı hayat telası mı nedir bilmiyorum gecen zaman icinde kendimi cok toparlamaya calıstım ama olmuyor. Cok değiştim ben büyürken. Kontrol ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi

Maskelerim ve Ben...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-03-2013, 11:28 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Water_Nymph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 24
50 Mesajinıza toplam 326 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Water_Nymph is an unknown quantity at this point
Unhappy Maskelerim ve Ben...

Merhaba herkese,

buraya çok önceden üyeydim, öğrenciydim o zamanlar derslerden bana bir hayat kalıyormus meger de ben onu değiştirebiliyormusum..

Zamansızlık mı hayat telası mı nedir bilmiyorum gecen zaman icinde kendimi cok toparlamaya calıstım ama olmuyor.

Cok değiştim ben büyürken. Kontrol altına alamadığım Kıskançlık, Öfke, Vesvese gibi duygular beni yiyip bitiriyor. Benden üstün olduğunu düşündüğüm herkesi ve her şeyi kıskanıyorum ben neden öyle değilim diyerek resmen hayatı kendime kahrediyorum...

İnsanlardan nefret ediyorum sanki o derece öfke doluyum ki. Yolda geçen tanımadığım birine bile öfkelenecek bir sey bulabilirim...

Ve vesveseler... Sürekli kötü hastalıklarım oldugunu düşünüyorum sürekli...

Psikologa psikaytra gittim hiçbir faydası olmadı aksine her gecen gun cogalıyor. En son psikologum sen kendine yardım etmek istemezsen ben de bir sey yapamam istemekle basla ve cabala dedi...

Ne demek istedigi hakkında bile fikrim yok tek bildigim cabalıyorum.. Her aksam kendime sözler vererek yatıyorum ama yok olmuyor Telkinleri dinleyeme calıstım ama cok yoruluyorum gun icinde unutuyorum surekli dinlemeyi bir turlu istikrar saglayamıyorum

Dr. Burns un kitabını okudum baska bu tarz kitplar da okuyorum surekli yok yok yok hiçbisey fayda edemiyo sanki bana

İş hayatıma saglıgıma her seyime yansıyo bu durumlar

Neyim var ne yapmam gerek boyle bir sey yasayan oldu mu? Ben boyle biri değildim ama bu son 1.5 yılda nedense bir anda boyle oldumm

Ayrıca insanlardan da uzaklastım bu yuzden herkesten kacıyorum birinin yuzune gulsem zaten o da gercekci değil icimden ya onu kıskanıyo ya da ona karsı ofke dolu oluyorum

Ne yapacagım ben ?
Hayatımı gercekten değiştirmek istiyorum artık

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 26-03-2013, 08:44 AM   #2 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Maskelerim ve Ben...

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Büyük ihtimalle kıskançlığın bence en derininde değersizlik inancı olmalı bana göre. Çünkü sizde olmadığına inandığınız her şeyin başkalarında olduğu fikridir kıskançlık. Ve başlangıç noktası, ilk ve en büyük kıskançlık şeytanın insana olan kıskançlığıdır. Kibirdir, onun kıskançlığının en birinci nedeni. Onu topraktan beni ateşten yarattın diye başlayan bir cümleyle ve daha sonrasında hakkın rahmetinden kovulmasına sebep olmuştur onun bu hezeyanı. Cehennem azabına eş bir duygudur kıskançlık ve öfke. Cehennem huyudur. Nefsin, en büyük tuzağıdır belkide insanoğluna ve şeytanın. Kuran da cehennemden bahsedilirken, öfkesinden neredeyse kuduracak denir. Bunu fark etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Ben onlarca terapi gördüm. Terapinin amacı kendini tanımak ve farkında olmaktır. Dilerseniz başlangıç olarak size Dr. Faik Özdengül'ün Rumi ve Aşkın terapi kitabını önerebilirim. Sonrasında ise mesnevi okumanızı tavsiye edeceğim. Mesnevide Allahın size olan sevgisini fark edersiniz, Onun dostluğunu, şefkatini ve yalnızlığınıza deva olur bunlar. Derki Hz Mevlana " nerede perişan birini görsen bil ki o sahibinden kaçmış bir köledir." Yani, eğer Allahı bilse idi, eğer Onun şefkatinden merhametinden bu kadar habersiz olmasaydı bu kadar üzülmez perişan olmazdı. Sözlerim sizi incitebilir. Fakat bazı yaraların deşilmesi gerekir der Mevlana, maksadım sizi üzmek değil sadece size biraz kapı aralamak. Çok kötü zamanlardan geçtim, çok ağladım, çok feryad ettim. Hamd olsun şimdi çok daha iyiyim. Doktorunuzun da dediği gibi "ben artık bu yaşadıklarıma bir son vereceğim " deyip çıktım yola ve işte çok şükür şimdi buradayım ve çok daha iyi olacağım. Buna inanıyorum. Sizinde başaracağınıza eminim çünkü en azından başkalarını suçlamak yerine kendinize dönmüşsünüz. Ben yazmanızı öneririm. Bütün sizi üzen şeyleri yazın ve bu duygulardan kurtulmayı seçerek yakın. Bunu defalarca yapın ta ki içinizdeki zehri dışarı akıtmış olun öncelikle. Kolay gelsin Allah yar ve yardımcınız olsun.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2013, 09:26 AM   #3 (permalink)
Teğmen

Water_Nymph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 24
50 Mesajinıza toplam 326 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Water_Nymph is an unknown quantity at this point

Sevgili Işıklı Yol,

çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Sözleriniz beni incitmedi asla aksine çok memnun oldum. Bizler her ne kadar aynayı kendimize doğrulttuk sansak da bazen başkalarından duymak daha evla olabiliyor. Mevlana'yı çok severim sırf onun türbesini ziyaret edebilmek için kafama esip Konya'ya gitmişliğim vardır. Mesnevi yi okumak daha birkaç gün önce aklımdan geçiyordu şimdi sizden de duyunca bu bir tesadüf olamaz dedim. En kısa zamanda okuyacağım.

Bu süreç içerisinde inanın kimseyi suçlamadım çünkü kabahatin bende olduğunu biliyorum. Elbette okulun bitmesiyle ortamım değişti ve iş hayatı sandığım kadar tozpembe değilmiş bunu gördüm. Gerçekten hırsları uğruna gözünü kırpmadan kendini de etrafındakileri de harcayabilecek türden insanlardan oluşmaya başladı çevrem ve ne yazık ki iş ilişkisi gereği sırtımı dönemeceğim insanlar oldu bunlar.

Zamanla onların arasında ben de şeytanın vesveselerine fazla kulak asar oldum belli ki... İnanın hayatımın hiçbir döneminde yaşamadım böyle şeyler herkes benim hakkımda son derece güzel şeyler söylerdi bencillik kibir kıskanclık nedir asla bilmezdim bana göre dünyada herkes de ben gibiydi...

Ama ne olduysa bir anda benim o toz pembe dünyam değişti işte... Herkeste her şeyde bir kötülük görmeye başladım. Hissettiğim bu duygular savaşı da son zamanlarda artık ruhumu bile yakacak dereceye geldi. Cehennemdendir demişsiniz ya aynen öyle... Ben de bu duyguyu kavurucu bir ateş olarak tanımlardım ancak.

Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler. Kitapları mutlaka edineceğim.
Alt 26-03-2013, 10:04 AM   #4 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Rica ederim. Nasreddin hoca damdan düştüğünde doktor çağırın diyenlere inat, bana damdan düşen birini getirin demiş ya hani. Damdan düşen biri olarak bu çağrınıza kayıtsız kalamadım. Pek çok yerde yazıyorum bu sayfada belki de çok fazla maydanoz oluyorum. Fakat yapabileceğim ne varsa yapmak istiyorum. Arkamı dönüp gidemiyorum. Neme lazım diyemiyorum. Şimdi hatırladım bunları söylerken bu bana babacığımın tavsiyesi demek ki onun sonucunu yaşıyorum ben :) Bana derdi ki Rahmetli babacığım "Kızım müslüman neme lazımcı olmaz. Bir kötülük gördüğünde elinle düzelteceksin , olmadı, dilinle daha olmadı kalbinle buğz edeceksin" Demek ki ben bunu kendime düstur edinmişim şimdi nerede bir feryad duysam oraya koşasım geliyor. Çok da başımı belaya soktum bunu da söylemeliyim:) Her neyse siz yeter ki çıkın yola ve niyet edin Allah gerekli olan her şeyi yolunuza çıkaracaktır buna şüpheniz olmasın. Hadi bakalım rast gele
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2013, 09:25 PM   #5 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

vesveselerden yakınıyorsun, tıpkı senin gibi ben de, biz de bunlardan yakınıyıoruz.. Biraz önce arkadaşımla da konuştuk, biz sanırım birbirimizden yardım isterken asıl yardım edecek olan'ı ihmâl ediyoruz...
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2013, 09:28 PM   #6 (permalink)
Super Moderator

Mesnevi de bunun için ilaç olarak "La havle ve la kuvvete illa billah" zikri tavsiye edilmiştir. Denemenizi öneririm ben yapmıştım ve çokta faydasını gördüğümü söylemeliyim.
Alt 03-04-2013, 04:17 AM   #7 (permalink)
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point

bence cekırdek ınanc yaptırmalısın. bu durumun altında yatan gercek sebebı bulman gerekıyor. sana neyın engel oldugunu ogrenmekle ıse basla. ama hersey sende bıter. cok klasık ama bununla ılgılı cok tutulan bırsey var. caresızsenız care sızsınız.

Bookmarks