Herkese merhaba sitenin güzel,mulu,umutlu insanları;
Amaç belirlemek istiyordum ya ne yapacağımı bilmiyorum diyordum.Ne zmandrı uğraşıyorum bu amaç belirleme konusu için.benim ilk önce hedefimi belirlemem lazım bunun farkındayı.Bu işi ne zamandır düşünüyorum fakat bulamadım kendim bi türlü işin içinden çıkamadım.Bugün babamla konuştum.baba koçluk almak istiyorum dedim.Ne bu diye sordu.Ben de koçluk dedim hem kendime hem başkasına faydalı olacağım dedim.Babam kabul etti para verecek.Şimdi ben bu parayı nasıl kullansam yaşam koçuna mı gitsem,psikoloğa mı gitsem yoksa insparkus diye bir program var kariyerini tasarlıyorsun 170 liralık(vizyon belirleme+birebir koçluk) onu mu laıp yapsam.insparkusta bi kere 170 tl ödeyeceğim tamam ama yaşam koçu psikolog kaç para ister bilmiyorum.Yani 170 tl verdim ama faydalı olmazsa dam şey dedi memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz dedi.Netten kullananları araştırdım ama bulamadım kimseyi.Googlea yazdım insparkus kullanıcıları diye.Size insparkusu açayım neymiş telefondaki bey şöyle anlattı.Zincirleme sorular varmış.Bu sorularla buluyormuşuz artı diğer egzersizlerle.Eğer birebir koçluk alırsam koç verdiğim cevaplara göre hpesini okuyup bir geribildirimde bulunuyormuş.Ben programın altyapısını tasarlayan uzmanlardanım dedi.Sorular öyle güzel dizayn edilmiş ki yapacağınız işi buluyormuşsunuz.Peki dedim birebir koçlarla görüşebiliyor muyuz?Hayır dedi.Birebir koçlkuk aldığımızda sadece yazışmalar üstünden grüşebiliyormuşuzu.Yani yazışarak soracağız.Yani insparkusta bizi bir koç üstleniyor ama koçun takıldığı yerde diğer koçlar devreye giriyolarmış.İyice içim şişti karar vermek çok zor.Ne yapacağım hangisine başlasam bilemedim.İnsparkusta insanla fazla bir muhattablığınızo lmayacak.Diyorum ki eğer insparkusla bulursam koça,psikloğa niyeo kadar para bayılayım.Bir hafta sürüyomuş program.Arkadaşlar koçluk bana ne kadara patlar bilmiyorum.Psikologların ücretlerinden az buçuk haberdarım.
Ana Sayfa koç olarak da bu kadına gitmeyi düşünüyorum.Şöyle bir sitesini inceledim iyi gledi gözüme.Danışan yorumlarını okudum.Ankara'dayım arkadaşlar.Ankara'da olup bildiğiniz iyi psiklog,yaşan koçu var mıdır,tavsiye edebileceğiniz.