GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba sitenin güzel,mulu,umutlu insanları;
Amaç belirlemek istiyordum ya ne yapacağımı bilmiyorum diyordum.Ne zmandrı uğraşıyorum bu amaç belirleme konusu için.benim ilk önce hedefimi belirlemem lazım bunun farkındayı.Bu işi ne zamandır düşünüyorum fakat bulamadım kendim bi türlü işin içinden çıkamadım.Bugün babamla ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi | |
|
23-04-2013, 05:58 PM
|
#1 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. Herkese merhaba sitenin güzel,mulu,umutlu insanları;
Amaç belirlemek istiyordum ya ne yapacağımı bilmiyorum diyordum.Ne zmandrı uğraşıyorum bu amaç belirleme konusu için.benim ilk önce hedefimi belirlemem lazım bunun farkındayı.Bu işi ne zamandır düşünüyorum fakat bulamadım kendim bi türlü işin içinden çıkamadım.Bugün babamla konuştum.baba koçluk almak istiyorum dedim.Ne bu diye sordu.Ben de koçluk dedim hem kendime hem başkasına faydalı olacağım dedim.Babam kabul etti para verecek.Şimdi ben bu parayı nasıl kullansam yaşam koçuna mı gitsem,psikoloğa mı gitsem yoksa insparkus diye bir program var kariyerini tasarlıyorsun 170 liralık(vizyon belirleme+birebir koçluk) onu mu laıp yapsam.insparkusta bi kere 170 tl ödeyeceğim tamam ama yaşam koçu psikolog kaç para ister bilmiyorum.Yani 170 tl verdim ama faydalı olmazsa dam şey dedi memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz dedi.Netten kullananları araştırdım ama bulamadım kimseyi.Googlea yazdım insparkus kullanıcıları diye.Size insparkusu açayım neymiş telefondaki bey şöyle anlattı.Zincirleme sorular varmış.Bu sorularla buluyormuşuz artı diğer egzersizlerle.Eğer birebir koçluk alırsam koç verdiğim cevaplara göre hpesini okuyup bir geribildirimde bulunuyormuş.Ben programın altyapısını tasarlayan uzmanlardanım dedi.Sorular öyle güzel dizayn edilmiş ki yapacağınız işi buluyormuşsunuz.Peki dedim birebir koçlarla görüşebiliyor muyuz?Hayır dedi.Birebir koçlkuk aldığımızda sadece yazışmalar üstünden grüşebiliyormuşuzu.Yani yazışarak soracağız.Yani insparkusta bizi bir koç üstleniyor ama koçun takıldığı yerde diğer koçlar devreye giriyolarmış.İyice içim şişti karar vermek çok zor.Ne yapacağım hangisine başlasam bilemedim.İnsparkusta insanla fazla bir muhattablığınızo lmayacak.Diyorum ki eğer insparkusla bulursam koça,psikloğa niyeo kadar para bayılayım.Bir hafta sürüyomuş program.Arkadaşlar koçluk bana ne kadara patlar bilmiyorum.Psikologların ücretlerinden az buçuk haberdarım. Ana Sayfa koç olarak da bu kadına gitmeyi düşünüyorum.Şöyle bir sitesini inceledim iyi gledi gözüme.Danışan yorumlarını okudum.Ankara'dayım arkadaşlar.Ankara'da olup bildiğiniz iyi psiklog,yaşan koçu var mıdır,tavsiye edebileceğiniz. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
23-04-2013, 07:58 PM
|
#2 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. 170 tl verdim demişsin. Madem öyle oradan bir yola çık bakalım. Adım adım ilerledikçe kafan daha netleşecektir. Her şey bir adım bence. Dediğin gibi gerçekten koçluk hizmetleri ve psikologlar çok pahalıya geliyor. Psikolog zaten hedef belirlemen açısından çok fazla yardımcı olamaz. Ben koçluğa yönelmeni tavsiye ederim. Ben tayfun topaloğlundan motivasyon koçluğu eğitimi almak istedim. Fakat 48 ders için 5000 tl istedi. Ne yazık ki şimdilik bu paraya ulaşmam mümkün görünmüyor. Ev hanımı dedikleri meslek sadece boğaz tokluğuna çalıştığın ve ne yazık ki bir beyin vizyonu kadar ilerlemene izin verildiğinden, pek çok şey sadece hayal olarak kalıyor. Yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Her neyse kolaylıklar diliyorum sana. Umarım dileğin en kısa zamanda gerçekleşir. Bu arada babanı sana yaptığı katkıdan dolayı tebrik ediyorum. | Offline
| |
23-04-2013, 08:52 PM
|
#3 (permalink)
| Teğmen
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. ışıklı yol henüz vermedim.Yani vizyon+birebir koçluk eğitimi 170 tl.Yani insparkusu almayı düşünüyorum.Adam şey dedi.Biz bu progrmala bir ayda olacak şeyi bir haftada ypaıyoruz dedi ama insparkus ne kadar sağlıklı olur iblmiyorum.Kimseyle yüzyüze görüşmüyorsun.Progrmada zincirleme olan soruları cevaplaıyorsun belirli egzersizler varmış onları yapıyormuşsun zateno soruları cevapladığında kafanda bi çok şey netleşecek dedi.vizyon+birebir koçluk alırsan sen paketi tamamladıktan osnra koç senin osrduğun soruları tektek okuyup kendisi bir geir bildirim yazıyormuş.Koçlara olan sorular da mail üzerindeno luyormuş.Yani ne kadar sağlıklı hiç kullannan birileriyle konuşamadım bulamadım.Faydasını gördü mü,naptı?Evet buradan bir bey de bana tayfun Bey'i tavsiye etti.Kendisiyle konuşmadım.Skype üzerinden oluyormuş görüşmeler ne kadar sağilıklı olur bilmiyorum.Ben kariyer koçluğu alırım laırsam çünkü hedefim belli değil sitesine girdim okudum ona uyuyor benimki.Tayfun beyi aramadım kaç para der ne yapar bilmiyorum.Siz birebir mi alacaktınız onun fiyatına mı dedi.48 ders 5000 tl diye.48 ders derken nasıl yani.Toplam kaç ay.Kaç seans.Seans şeklinde dğeil mi?Nasıl?İçim sıkıldı arşatırmaktan artık başlamak istiyorum. | Offline
| |
23-04-2013, 08:55 PM
|
#4 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. yanlış yazmışım 170 tl vermedim.Ben de önceden sizin gibiydim babam böyle şeylere scak bakmıyordu.Ben koçluk eğitim alacağım dedim.Biraz yalan söyledim yani benim alacağım şeyin sonunda sertifika alacağımı sanıyor.Sansın.Şan dersi almama da karşı çıktı onu da alacağım.Siz yüzyüze mi alacaktınız yoksa skype üstünden mi?Üzülmeyin inşallah bir gün paranınz olur siz de laırsınız.Herşey yine paraya bakıyor.ben bunu bu sene dah iyi anladım. | Offline
| |
23-04-2013, 11:55 PM
|
#5 (permalink)
| Super Moderator
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. skype üzerinden. Biliyorum zaten hani bir söz var. Sen neye hazırsan o da senin için hazırdır diye. Olacak biliyorum. Yine de teşekkür ederim:) | Offline
| |
23-04-2013, 11:58 PM
|
#6 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. Alıntı: jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı
ışıklı yol henüz vermedim.Yani vizyon+birebir koçluk eğitimi 170 tl.Yani insparkusu almayı düşünüyorum.Adam şey dedi.Biz bu progrmala bir ayda olacak şeyi bir haftada ypaıyoruz dedi ama insparkus ne kadar sağlıklı olur iblmiyorum.Kimseyle yüzyüze görüşmüyorsun.Progrmada zincirleme olan soruları cevaplaıyorsun belirli egzersizler varmış onları yapıyormuşsun zateno soruları cevapladığında kafanda bi çok şey netleşecek dedi.vizyon+birebir koçluk alırsan sen paketi tamamladıktan osnra koç senin osrduğun soruları tektek okuyup kendisi bir geir bildirim yazıyormuş.Koçlara olan sorular da mail üzerindeno luyormuş.Yani ne kadar sağlıklı hiç kullannan birileriyle konuşamadım bulamadım.Faydasını gördü mü,naptı?Evet buradan bir bey de bana tayfun Bey'i tavsiye etti.Kendisiyle konuşmadım.Skype üzerinden oluyormuş görüşmeler ne kadar sağilıklı olur bilmiyorum.Ben kariyer koçluğu alırım laırsam çünkü hedefim belli değil sitesine girdim okudum ona uyuyor benimki.Tayfun beyi aramadım kaç para der ne yapar bilmiyorum.Siz birebir mi alacaktınız onun fiyatına mı dedi.48 ders 5000 tl diye.48 ders derken nasıl yani.Toplam kaç ay.Kaç seans.Seans şeklinde dğeil mi?Nasıl?İçim sıkıldı arşatırmaktan artık başlamak istiyorum. | Her ders 100 tl olacak. skype üzerinden görüşeceğiz. Bazen de yüzyüze. Önce 1,5 hafta asıl dersler sonrasında ise seni takip ediyor. Ben inanıyorum. Çünkü o siteye ben 10 yıldır neredeyse üyeyim. Çok beğendiğim ve takip ettiğim bir sitedir ve inandığım bir yer orası. | Offline
| |
24-04-2013, 01:03 AM
|
#7 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. Ben de mi tayfun beyle bi görüşsem ben de buradan öğrendim kendisini.Her ders 100 tl haftada kaç gün olacak bu dersler? | Offline
| |
24-04-2013, 07:42 AM
|
#8 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. e motivasyon. net adresinden kendisiyle iletişime geçebilir aklına takılan soruları ona sorabilirsin. e motivasyon. net anasayfa da koçluk al başlığında başvuru belgesi dolduruyorsun. O bir kaç gün içinde seni arıyor zaten. Aklında ki tüm soruları ona yöneltebilirsin. | Offline
| |
25-04-2013, 03:45 AM
|
#9 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. bence hayal kur ne yapmak istediğini düşün , irdele . seni cezbeden büyüleyen şey onun uğruna yaşa . başkalarının fikirleriyle yol almaktansa kendi hatalarınla mutluluğa , doğruya hedefe ulaş . hobi edin , arkadaş edin . her gün yeni bir deneyim . boşver koçu falan . kendi hayatını kendin çiz . koça vericeğin paraya da anladığım kadarıyla bir enstrüman öğrenmek istiyormuşsun . şüphesiz o daha iyi olur .
sevdiğim bir rapçinin bir sözü şöyledir
Arkamda yürümeyin çünkü özel değilim
Önümden hiç gitmeyin ben
özgür irademle gelirim
Yanımda yürüyün istedim ve kimse kalmadı
Benim değil benimle olun dediysem de olmadı
halide edit adıvar : şöyle bir şey var ayrıca . seni senden iyi kimse tanımaz . kendin üzerinden tespitler , teoriler yap . ben psikiyatriste gitmeden önce hastalığımı biliyordum onaylatmak için gidiyordum :D bu pek alakalı olmadı ama . yani kişinin en yakını yine kendisidir .
hem sana öğüt verecek o koçlar , tavsiye veren insanlar , koçları bıraktım çok bilip konuşan insanlar öyle yapma böyle yap diyenler , madem çok biliyorlar yüreğimizdeki acıları , buruklukları da alsınlar . olmuyor işte öyle boş boş konuşmakla.
uzun lafın kısası : kendi yolunu çiz , hobi edin .
psikolog , psikiyatriste bir şey demem . sonuçta bilim var .
fakat yaşam koçu aşırı saçma geliyor bana . kendi kendini yönetmeyeceksen o yaşamın ne anlamı kaldı ki ? | Offline
| |
25-04-2013, 10:09 AM
|
#10 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. ben sana katılmıyorum bumbada cım. Eğer gerçekten işinin ehli bir insana ulaşabilirsen işte o zaman senin zaman kaybetmene hiç gerek kalmadan en doğru yola ulaşırsın. Bence peygamberlerde yaşam koçlarıdır. Dikkatle bakarsan öyle olduğunu görürsün. Mürşitlerde Hz Mevlana mesela müthiş bir yaşam koçudur bana göre. Yaşam koçunun amacı seni en hızlı ve en kısa yoldan amacına ulaştırmak için vardır. Kafan karışmışsa onlarca fikrin altında ezilmişsen, ne yanlış ne doğru ayırt edemeyecek kadar şaşırmışsan yolunu işte o zaman bir yaşam koçu sana yol almanda pusula görevi görecektir. Mesela motivasyonunu kaybetmiş olabilirsin, içsel dinamiklerine ulaşamıyor olabilirsin. Evet bir konuda haklısın insanın içindedir gücü fakat motivasyon koçları ise bu gücün önündeki engellere karşı seni uyarır. Mesela bir sporcu düşün onun antrenörü vardır değil mi? düşünsene olimpiyatlara kendi kendine hazırlandığını. Bak sana bunun için bir film önerebilirim dingin savaşçı bu filmde bir sporcunun başına gelenler ve bir motivasyon koçunun ona yol göstermesi konu ediliyor. Hayatında sana yol gösteren herkes için bu tabiri kullanabilirsin. Yaşam koçu ya da motivasyon koçu. Mesela Hz Fatih Sultan Mehmet Han'ın koçu Akşemseddindi. Her padişahın vardı hatta danıştıkları bilgili kişiler tamam diyebilirz ki parayla olmak zorunda değil gerçekten yetkin birini bulabilirsen ona da danışabilirsin. Ama gerçekten seni doğru yönlendirecek birini bulabilirsen. Yoksa klavuzu karga olanın misali nereye gideceğin hiç belli olmaz. Yine de tamamen haksız olduğunu düşünmüyorum. Tabi ki haklı olduğun noktalarda var. Sezarın hakkını sezara verelim şimdi :) Sevgimle | Offline
| | | |