Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2013, 10:24 PM   #14 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: YETER YEMEK İSTEMİYORUM !!!

merhaba arkadaşlar. yemek yeme dürtünüzü yenmeniz için size önereceğim bomba gibi bir kitap var. Canan efendigil karatay 'ın "karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık" adlı kitabını mutlaka alıp okumanızı öneririm. yakın geçmişe kadar ağzına şekerden başka birşey girmeyen ve yıllar geçtikçe kilosu ve kıyafet beden numarası artan, ekmeksiz yapamayacağını düşünen. diyetisyen kontrolunde kısa süreliğine kilo verip fazlasıyla geri alan ben bile bu diyeti çok kolayca uyguluyorum. üstelik polikistik over ve insulin direnci gibi rahatsızlıklarım da var. karatay diyeti bu rahatsızlıkların önüne geçmek için de birebir. kitapta çok can alıcı bilgiler var. hele ki şekerin karbonhidratın vucutta yarattığı tahribatlar bile madde madde sıralanmış. (bahsettiğim şey kitabın "Ekmek ve şeker neden zehirler" adlı 6. bölümü) ve içlerinde korkunç denicek olanları da var, Allah kimsenin başına vermesin denicek türde olanlar. kitapta sadece o tahribatlar listesini okumak bile sizin gözünüzü korkutup şekerden ve çok yemekten uzak tutup sizi caydırmaya yetecektir.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla