Forumda her gördüğüm kulaklık konusunu okudum, nerdeyse 10-15 konu bulup okumuşumdur.
Kiminde deniliyor ki kulaklık ile dinlemek daha etkili , kiminde de kulaklıksız dinlemek daha etkili deniliyor. Mesela Atakan abi kulaklıksız dinlemek daha iyi demiş bir mesajında, başka bir mesajda ise biri kulaklardan farklı frekanslar verildiği için kulaklıkla dinleyin diyor. Ne yapmak lazım bu durumda? İkisi arasında bir fark var mı?siz nasıl yapıyorsunuz?
Ayrıca birde tek kulaklık meselesi var, tek kulaklık ile dinleyince etkili olur mu?
Son olarak akşam yatarken kulaklığın çıkma durumu var, bununla ilgilide değişik tavsiyeler var ama pek kullanışlı gelmedi o tavsiyeler bana, kulağı kaplayan büyük kulaklıklardan kullanın denilmiş fakat akşam yatarken sağ yada sol tarafıma dönecek olsam kafamda kulaklık dönemiyorum. Küçük kulak içi kulaklıklar zaten kulaktan düşüyor, bantlayın denilmiş o da kulağı ağrıtır sağ yada sol taraf üzerine yatınca. Odada tek olmadığım için sesi dışarıya veremiyorum, versem bile en düşük sesten veriyorum ama mesela egonun sesini işitirken suçluluğun sesi gelmiyor mecburi arttırmak gerekiyor.
Sonuç olarak siz nasıl yapıyorsunuz?