Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Nasıl Dinleyebilirim

Uyarılar

Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz

Bu kulaklık işine bir açıklık getirelim

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Bu kulaklık işine bir açıklık getirelim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Forumda her gördüğüm kulaklık konusunu okudum, nerdeyse 10-15 konu bulup okumuşumdur. Kiminde deniliyor ki kulaklık ile dinlemek daha etkili , kiminde de kulaklıksız dinlemek daha etkili deniliyor. Mesela Atakan abi kulaklıksız dinlemek daha iyi demiş bir mesajında, başka bir mesajda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi

Bu kulaklık işine bir açıklık getirelim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-07-2013, 04:34 PM   #1 (permalink)
ydd
Teğmen

Tesekkür: 26
24 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ydd is an unknown quantity at this point
Question Bu kulaklık işine bir açıklık getirelim

Forumda her gördüğüm kulaklık konusunu okudum, nerdeyse 10-15 konu bulup okumuşumdur.

Kiminde deniliyor ki kulaklık ile dinlemek daha etkili , kiminde de kulaklıksız dinlemek daha etkili deniliyor. Mesela Atakan abi kulaklıksız dinlemek daha iyi demiş bir mesajında, başka bir mesajda ise biri kulaklardan farklı frekanslar verildiği için kulaklıkla dinleyin diyor. Ne yapmak lazım bu durumda? İkisi arasında bir fark var mı?siz nasıl yapıyorsunuz?

Ayrıca birde tek kulaklık meselesi var, tek kulaklık ile dinleyince etkili olur mu?

Son olarak akşam yatarken kulaklığın çıkma durumu var, bununla ilgilide değişik tavsiyeler var ama pek kullanışlı gelmedi o tavsiyeler bana, kulağı kaplayan büyük kulaklıklardan kullanın denilmiş fakat akşam yatarken sağ yada sol tarafıma dönecek olsam kafamda kulaklık dönemiyorum. Küçük kulak içi kulaklıklar zaten kulaktan düşüyor, bantlayın denilmiş o da kulağı ağrıtır sağ yada sol taraf üzerine yatınca. Odada tek olmadığım için sesi dışarıya veremiyorum, versem bile en düşük sesten veriyorum ama mesela egonun sesini işitirken suçluluğun sesi gelmiyor mecburi arttırmak gerekiyor.

Sonuç olarak siz nasıl yapıyorsunuz?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ydd isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2013, 07:14 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

SOLAK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 772
119 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SOLAK_ is on a distinguished road
Standart Cevap: Bu kulaklık işine bir açıklık getirelim

Merhabalar ;
Dinleme yöntemleri farklılık gösteriyor tabi şartlara bağlı olarak. Hoparlör , kulaklık , uçak modunda dinleme seçenekleri vb ...
Ben kulaklık ile dinliyorum ve sonuçlarını çok şükür ki alıyorum demek ki kulaklık ile dinlemekte sıkıntı yokmuş
Yastık kılıfının içine koyuyorum hoparlör gibi ses veriyor. Hem istediğim yöne de dönebiliyorum. Öbür durumda kulağımdan çıkma ihtimali çok yüksek siz duymadığınız sürece etki etmez zaten.
Büyük kulaklık için sadece sırt üstü yatmanız gerekmekte bu da pek mümkün durmuyor.
Bu sorulardan kurtulma şansınız hoparlördür ya da benim yaptığım gibi kılıfın içine yerleştirmektir
Farklı fikirlere her zaman ihtiyaç vardır.
Muhabbetle
SOLAK_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2013, 09:16 PM   #3 (permalink)
ydd
Teğmen

24 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

teşekkürler :)

diğer üyelerde kendi tekniklerini yazabilirler ise bizde işimize en uygun geleni kullanırız.
Alt 25-07-2013, 10:30 PM   #4 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Kulağın içine yerleşen ya da kulak kepçesine takılan rahatsız etmeyecek kadar yumuşak kulaklıklar var. Ben hopörlörden dinlemeyi tercih ediyorum. Eskiden telefondan şimdi de müzik kutum var ondan dinlemeyi ama kulaklıkla da dinlediğim dönemler oldu.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-07-2013, 02:26 AM   #5 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 39
17 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
HomeLesS is an unknown quantity at this point

Notebook'tan açıyorum listeyi dinliyorum sabaha kadar. Gündüzleri işyerinde çalışırken tek kulaklıktan dinliyorum. Bana göre her şekilde etkili oluyor. Kendin gözlemleyerek bunu fark edebilirsin. Dinlediğin şekil herneyse kendini gözlemle. Baş ağrısı, sinirlilik, iç konuşmada değişiklik hissedersen zaten etki ediyordur. Benim için sıkıntı yok. Evde notebookta dışarıda telefondan kulaklıktan dinliyorum işe yarıyor.
HomeLesS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2013, 03:41 AM   #6 (permalink)
ydd
Teğmen

kulaklık işinden anlayanlara bir sorum olacak;

ben kulak üstü mü deniyor tam bilmiyorum şu büyük kafa bantlı kulaklıklardan almayı düşünüyorum, bazılrında bass iyi filan denilmiş, bir kaç yere baktım bass frekansla ilgili bir şeymiş galiba. Her neyse sadede gelecek olursak bu bass işi telkinleri etkiler mi? telkinleri duymuyoruz normalde ama bass ı yüksek olanlarda duyma gibi bir sıkıntı yapar mı?

teşekkürler.
Alt 29-07-2013, 12:53 AM   #7 (permalink)
Teğmen

17 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
ydd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kulaklık işinden anlayanlara bir sorum olacak;

ben kulak üstü mü deniyor tam bilmiyorum şu büyük kafa bantlı kulaklıklardan almayı düşünüyorum, bazılrında bass iyi filan denilmiş, bir kaç yere baktım bass frekansla ilgili bir şeymiş galiba. Her neyse sadede gelecek olursak bu bass işi telkinleri etkiler mi? telkinleri duymuyoruz normalde ama bass ı yüksek olanlarda duyma gibi bir sıkıntı yapar mı?

teşekkürler.
Sony kulaklık kullanıyorum bu kulakiçi olanlar değilde diğerleri adı herneyse bilmiyorum:) rapçıların kulağındakilerden diye söyleyeceğim:):) gayet güzel. Telkinleri yüksek ses açınca belli belirsiz duyabiliyorum da bass da yüksek. gayet memnunum. Kulaklık meselesini bence büyütmene gerek yok. Ses cazır cuzur etmeyen birşey al yeterli olur diye düşünüyorum.
Alt 29-07-2013, 01:35 AM   #8 (permalink)
ydd
Teğmen

teşekkürler, takılmayayım takılmayayım diyorum ama içim rahat etmiyor sormadan
Alt 29-07-2013, 01:45 AM   #9 (permalink)
Teğmen

Parçaların bazı yerlerinde telkinleri duyuyorum. Eğer kulaklıkta, hoperlör de, laptopta sesi açtığımda duyabiliyorsam o telkinleri rahatlıkla dinleyebileceğimi biliyorum. Çünkü telkin var biliyorsun o ses içerisinde. O zaman nasıl dinlediğin ve nerde dinlediğin çokta önemli değil. Sen yeterki ısrarla dinlemeye devam et hangi şekilde olursa olsun.

Bookmarks