Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2014, 04:03 PM   #4 (permalink)
nily_met

Tesekkür: 12
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nily_met is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bipolar deprosyon hastalığına bu teknik etkiliymiş

[QUOTE=sweeet;849116][B][COLOR="Magenta"]Bir döndün pir döndün nily. Hikayeni satır satır okudum. Güçlüsün her şeye rağmen. Yorgunluk var elbet. Şimdi kendi hayatını kurtarma zamanı. Başaracağına hiç şüphem yok ki geçmiş başarıların bunun teminatıdır. Telkin, olumlama, EFT, hopopopono işine yarar ne varsa bundan sonra kendin için çalışacaksın. Biz paylaştığın sürece senin yanında oluruz. Girişimciliğini takdir ediyorum. Başarı odaklı olmanı takdir ediyorum ama sağlığını arka plana atacak kadar başarı odaklı olmanı asla. Bu arada suçluluk duygusu kendinde çok fazla olduğu için fiziksel tepkiler olabilir. Daha önce senin gibi bir tepki yazan duymadım. Benim bazen telkin dinlerken gözlerim yaşarır. Sessiz sessiz ağlamak gibi hissederim. Güzeldir arınmadır sen de arınıyorsun bence. Depresyon telkinini de eklersin bir süre sonra baktın her şey iyiye gidiyor onu çıkarıp ego+suçluluk+mutluluk ve koruma kalkanı dinlersin. Suçluluğa vücudun ve rüyaların tepki vermeyene kadar devam et. Ben hayatımdaki suçluluk duygularının farkına varana kadar devam etmiştim dinlemeye. Şimdi farkında olduğum zaman hayatımı etkilemesine izin vermiyorum bu duygunun kendimi ve diğerlerini affediyorum.

Kendine iyi davran artık sürekli olarak mutlu olmayı hak ediyorsun. Sevgiler.

Teşekkürederim...ben;ego+suçluluk+ kendine güven+mutluluk +depresyona sonu ekleyecektim....O zaman senin dediğin gibi yapmam daha mı yararlı olur?
nily_met isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla