Alıntı:
buse23 Nickli Üyeden Alıntı
Selam arkadaşlar ben buse şimdi sizlere hayatımı anlatıcam siz benim yerımde olsaydınız neler yapardınız? Evet inşallah bana yardımcı olabilirsiniz neyse fazla uzatmadan başlıyorum,benim hayatımda kilo problemim var aslında ben bu kilo probleminden çok rahatsızım sankı herkes bana kilolu gozuyle bakıyo gibi çevrem geniş aslında ama hiç kımsem yok gibi.Çok yalnızım yani 15 yaşındayım 80 kiloyum çok fazla değil mi ? evet içlerinizden birileri spora git falan diyodur emınım ama kilolu olmak oyle bişeyı sankı hıc zayıflamıcakmıssın gıbı geliyo ınsana ben artık bıktım kımse beni anlamıyo niye biliyor musunuz?.Ben artık yanımdaki insanların falan filanlarını dinlemekten bıktım anlıyor musunuz aslanlar? Değişmek istiyorum güzel bi kız olmak istiyorum şişko değilde zayıflamak istiyorum ZAYIFLAMAKKKK.
Hayat cok zor bilirim herkesin kendine gore sıkıntısı,problemi vardır benim problemimde şisko olmak kendime sisko diyerek bile dalga geçiyorum bunye alıssmıs artık,nasıl guzel bı kız olabilirim ? nasıl zayıflayabilirimm? çevremdeki insanlara nası ıyı anlasabılırımmm? BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİMMMM :) ASLINDA HAYATTAKI EN GÜZEL ŞEY SAĞLIK VE HUZURRR. |
Ben de tamamen aynı sorunları yaşıyorum.