Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

şişkoyum

Forum ve Tanışalım şişkoyum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam arkadaşlar ben buse şimdi sizlere hayatımı anlatıcam siz benim yerımde olsaydınız neler yapardınız? Evet inşallah bana yardımcı olabilirsiniz neyse fazla uzatmadan başlıyorum,benim hayatımda kilo problemim var aslında ben bu kilo probleminden çok rahatsızım sankı herkes bana kilolu gozuyle bakıyo ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: Nası zayıflarım?
Hıc bisey yemicen 0 0%
bol bol su 0 0%
Spor 2 50.00%
dengeli beslenme 2 50.00%
Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

şişkoyum

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-04-2014, 01:05 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
buse23 is an unknown quantity at this point
Standart şişkoyum

Selam arkadaşlar ben buse şimdi sizlere hayatımı anlatıcam siz benim yerımde olsaydınız neler yapardınız? Evet inşallah bana yardımcı olabilirsiniz neyse fazla uzatmadan başlıyorum,benim hayatımda kilo problemim var aslında ben bu kilo probleminden çok rahatsızım sankı herkes bana kilolu gozuyle bakıyo gibi çevrem geniş aslında ama hiç kımsem yok gibi.Çok yalnızım yani 15 yaşındayım 80 kiloyum çok fazla değil mi ? evet içlerinizden birileri spora git falan diyodur emınım ama kilolu olmak oyle bişeyı sankı hıc zayıflamıcakmıssın gıbı geliyo ınsana ben artık bıktım kımse beni anlamıyo niye biliyor musunuz?.Ben artık yanımdaki insanların falan filanlarını dinlemekten bıktım anlıyor musunuz aslanlar? Değişmek istiyorum güzel bi kız olmak istiyorum şişko değilde zayıflamak istiyorum ZAYIFLAMAKKKK.
Hayat cok zor bilirim herkesin kendine gore sıkıntısı,problemi vardır benim problemimde şisko olmak kendime sisko diyerek bile dalga geçiyorum bunye alıssmıs artık,nasıl guzel bı kız olabilirim ? nasıl zayıflayabilirimm? çevremdeki insanlara nası ıyı anlasabılırımmm? BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİMMMM :) ASLINDA HAYATTAKI EN GÜZEL ŞEY SAĞLIK VE HUZURRR.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

buse23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-04-2014, 10:35 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Cevap: şişkoyum

Önce doktora gidip bir güzel tahlillerini yaptırıyorsun. Ki umarım her şey yolundadır sonra da doğru bir beslenme uzmanına, çevremde çok kişi bu yolla başardı. Spor vs bunları beslenme uzmanınla konuş, sporun her çeşidi sana göre olmaz bunu uzmanlarla çözmeye çalış.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2014, 12:12 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen

Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough

Bak 10 adımda senin sorununu çözücem
1)önce arkadaşın dediği gibi doktora git tahlillerini yaptır
2)Eğer kilolu olman bir hastalıktan kaynaklanıyor ise bu hastalıkların tedavileri mevcut sen yeterki iste
3)Eğer kilo sorunun bir hastalıktan kaynaklanmıyor ise google a zayıflama hikayeleri yaz görsellere bak orda zayıflayan insanların önce ve sonraki hallerini gör sonra insanların nasıl zayıfladıklarını öğren
4)Zayıflamayı istiyomusun onu bi düşün istiyosan aşağıdaki adımları oku
5)zayıflayacağına inan
6)ülkemizde bir çok spor salonu vs.. tarzında yerler var ailenden seni bir spor salonuna yazdırmasını iste
7)yine ailenden güvenilir bi diyetisyene gitmeyi iste
8)herhangi bir sorunun oldumu bunu içine atma ailen ve bizlerle paylaş
9)spor ve diyet yaparken ise burdan olumlamlar yap telkinler dinle hatta kendine bir zayıflama günlüğü bile açabilirsin
10)sakın pes etme ve insanları şaşırt

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2014, 03:52 AM   #4 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 40
53 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pelish is an unknown quantity at this point

İlk başta zayıflıyacağım diye de saçma sapan ilaçlar içmeye çalışma bi an önce olsun diye uğraşma, annem zayıflıyayım diye saçma sapan ilaçlar içmiş zamanında 9 yıl çocuğu olmadı yani ben. O nedenle dikkat et, sağlığıma kavuşayım derken sağlığından olma.

Düzenli zayıflama sağlıklı zayıflamaya git. Yoksa kafanı duvarlara çok vurursun ama iş işten geçmiş olur bilgine.
Pelish isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2014, 08:28 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

SOLAK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 772
119 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SOLAK_ is on a distinguished road

Karatay sağlıklı beslenme tarzını öneriyorum hem aç kalmıyorsun hem de inceliyorsun. Kitaplarını alıp iyice incelersen hem mantığınada yatıyor..
Sadece 20 dk yürüyüş yeterli geliyor ...
2 yıldır bu beslenme modelini uyguluyorum benim için diyet değil yaşam şekli üstelik aç da kalmıyorsun..
Kuruyemişe çok düşkün olan biriyim ben ve Canan Karatay zaten bu kuruyemişlerin faydasını anlatıyor.. Yüzünüzdeki sivilceler ve lekeler kaybolup gidiyor , beliniz inceliyor ve gençleşiyorsunuz en azıdan bende öyle oldu
Sevgiler..
SOLAK_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2014, 05:24 PM   #6 (permalink)
Teğmen

14 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Benberkcan is an unknown quantity at this point

Alıntı:
buse23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam arkadaşlar ben buse şimdi sizlere hayatımı anlatıcam siz benim yerımde olsaydınız neler yapardınız? Evet inşallah bana yardımcı olabilirsiniz neyse fazla uzatmadan başlıyorum,benim hayatımda kilo problemim var aslında ben bu kilo probleminden çok rahatsızım sankı herkes bana kilolu gozuyle bakıyo gibi çevrem geniş aslında ama hiç kımsem yok gibi.Çok yalnızım yani 15 yaşındayım 80 kiloyum çok fazla değil mi ? evet içlerinizden birileri spora git falan diyodur emınım ama kilolu olmak oyle bişeyı sankı hıc zayıflamıcakmıssın gıbı geliyo ınsana ben artık bıktım kımse beni anlamıyo niye biliyor musunuz?.Ben artık yanımdaki insanların falan filanlarını dinlemekten bıktım anlıyor musunuz aslanlar? Değişmek istiyorum güzel bi kız olmak istiyorum şişko değilde zayıflamak istiyorum ZAYIFLAMAKKKK.
Hayat cok zor bilirim herkesin kendine gore sıkıntısı,problemi vardır benim problemimde şisko olmak kendime sisko diyerek bile dalga geçiyorum bunye alıssmıs artık,nasıl guzel bı kız olabilirim ? nasıl zayıflayabilirimm? çevremdeki insanlara nası ıyı anlasabılırımmm? BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİMMMM :) ASLINDA HAYATTAKI EN GÜZEL ŞEY SAĞLIK VE HUZURRR.
Ben de tamamen aynı sorunları yaşıyorum.
Benberkcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2014, 05:41 PM   #7 (permalink)
Teğmen

sümbül1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sümbül1980 is an unknown quantity at this point

Ben de şişkoyum ben deee resmim yok şu an elimde çünkü şişkoluk insanın kendinden nefret etmesine sebep oluyor. Ve hiç bir sempatisi yok bence çok çirkinim.
sümbül1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2014, 11:12 PM   #8 (permalink)

0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tilsim1734 is an unknown quantity at this point

Merhaba Arkadaşlar,
Siteye bugün üye oldum. Siteyi biraz inceledikten sonra asıl aradığım konuyu buldum :)
Kiloyla ilgili benim de problemim var. Pek çok yöntem denedim ama hep sıkılıp yarıda bıraktım.

Diyet, spor, ilaçlardan başka NLP, EFT gibi kişisel gelişim çalışmalarını da incelediğim dönemler oldu ama onlar da yarıda kaldı.
Verdiğimden fazlasını geri aldım bırakınca.

Kilodan önce yarıda bırakma nedenlerimi bulup çözmemin daha doğru olacağını yıllar sonra fark ettim.Kilo vermemek için bir sürü bahane uydurmuşum meğer:)

Bir süredir enerji çalışmaları, subliminal mesajlar gibi kişisel gelişim yöntemlerini araştırıyorum.
Kilo vermeme engel olan bilinçaltımdaki mesajları keşfetmeye başladım bu çalışmalarla. Herkesin kendince farklı sebepleri var.

Telkin müziklerinin bu sorunu çözmem için çok faydalı olacağını düşünüyorum.
İnternetten 1 cd alıp dinlemeye başladım önce.

1 haftadır da hayatımdeğişti sitesinde bulduğum ego güçlendirici ve suçluluk duyguları müziklerini, tavsiye edildiği gibi günde 10 saat olmasa da, fırsat buldukça dinliyorum.

İlk izlenimlerim: Kendime güvenim arttı. İsteklerimde içimde daha netim. daha kararlıyım, daha pozitifim, mutluyum, çalışma hevesim artıyor.
Müzikten(telkinden) midir dönemsel midir bilmiyorum ama bu haftaki değişimim bu şekilde.(Bu vesileyle yorumlarımı da paylaşmış olayım)

Bu müziklerden sonra da kilo verme müziklerini denemeyi düşünüyorum.İlerleyen zamanda paylaşmaya çalışırım gelişmeleri.

Konuyu açan arkadaşa tavsiyem: Ben kilo vermek istiyorum deyince kilolar gitmiyor maalesef. Tecrübeyle sabit. Çaba da göstermek lazım.
Hevessiz gibisin. Önce psikolojik olarak kilo vermeye hazırlanmalısın. İnternetten araştırabilirsin bu konuyu(Bu sitedeki müzikler de oldukça başarılı gibi geliyor bana).
Buraya geldiğine göre sen de farkındasın zaten bunun. Ne güzel, erken yaşta fark etmişsin, araştırıp bulmuşsun bu siteyi.

İçindeki olumsuz soruları bulup cevapladığın, olumsuzları olumlu cevaplarla değiştirmeye karar verdiğin zaman zayıflamaya da başlayacağını düşünüyorum.
Hareket ve sağlıklı beslenme yeterli olacaktır devamında.

Protein diyetlerini tavsiye etmiyorum. 1-2 arkadaşım yaptı azimle, başarılı da oldular ancak ağız kokusu başladı.
Kendileri farkında değiller bunun ama çok rahatsız edici. Daha sonra internette protein diyetlerinin bu tür yan etkileri olduğu bilgilerini okumaya başladık.

İlle de bir yöntem kullanmak istersen alkali beslenmeyi araştırmanı tavsiye ederim. Ben bu ara yasaklar çekicidir, onun için yasak yok sloganını benimsedim.
Bir de yemek kilo yapmaza ikna edebilsem kendimi süper olacak :)

Spor için de illa bir salona gitmek gerekmiyor. Yakınlarda bir parkta, evin etrafında, mümkünse sahil kenarında, doğada yürüyüşler de yapılabilir.
Parklarda kondisyon aletleri de mevcut.Doğada spor yapmak insanı daha mutlu yapıyor.Üstelik havalar da çok müsait artık.
insan kendini dışarı atmak istiyor. Hem de param yok salona gidemiyorum dolayısıyla spor yapamıyorum bahanesini de çürütüyor.

1 arkadaşını da ikna et sıkılırsan. zayıf da olabilir arkadaşın. neticede spor zayıflamak için değil sağlıklı olmak için yapılır.

Başkasına nasihat vermek kolay tabi:) ama bu yazdıklarımı ben de deneyimliyorum. Göreceğiz bakalım neler olacak.

Görüşmek üzere...
tilsim1734 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks