Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2014, 06:36 PM   #1 (permalink)
since1986

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
since1986 is an unknown quantity at this point
Standart eski - yeni üye

2009 yılında ilk defa tanışmıştım bu telkinlerle, 2 ay dinleyip nedenini bilmediğim gelişmeler oldu, üniversite son sınıfta terkedilmiş, sigaraya başlamış ve berbat halde iken dinlemeye başladım baş agrısı 2 gün sürmüştü. sonrasında dik yürüme, istemsiz kendine güven, başladığım işi bitirme, hatta öğrenci halimle kendi işimi kurmuştum. kredi bırakıp kaybettiğim erasmus sınavını kazanıp erasmusla yurtdışına çıktım. Orada bıraktım dinlemeyi. Yıllar geçti şimdi dibe vurmanında dibindeyim. Uğruna doktoramdan vaz geçtiğim sevgilim Askerden geldiğimin ilk günü, terk etti sineye çektim. Askerden geleli 6 ay olmadan büyük annemi kaybettim, üstüne kızın başkası ile evlendiğini öğrendim. İşimi kaybettim, 2 iş değiştirdim yapamadım.yakın akrabalarım hayati ameliyatlar geçirdi. Emdr tedavisi gördüm çok etkili olmadı. Sürekli onunla birlikte çalıştığım zamanları düşünmekten kendime gelemedim. İntihar etmek için neden duruyorum diye kendime soruyordum. Bu kadar da üst üste olmaz ki diyor insan, ki en korktuğum şey askerden sonra sevgilinin başkası ile düğün haberini almaktı. eski bir tanıdığımın başına gelmişti aynı durum ondan heral de fobi olmuştu bende de. İş yerindeki ve çevremdeki arkadaşlarımdan çook güzel kazıklar yedim, askerden önce benimle konuşmak, buluşmak, bilgi almak, nasıl ederiz sen yardımcı ol diyenler, gezmek için can atanlar şimdi 180 derece döndüler. Kendi Mesleğimle alakasız bir işe girdim gece çalışıyorum. Parasına bakmadım biraz uzaklaşmaya, sakin olup başka bir şey ile uğraşmaya ihtiyacım olduğu için. Bir şekilde aklıma geldi olm daha önce bi kaç kere dibi görmüştük kalktık şimdi neden olmasın dedim. Ama bu seferki offff çok fena magma tabakasına indim desem yeridir. Hem maddi hem manevi. Dün gece aklıma geldi ya böyle bir şey vardı diye. Eve gelince siteyi açtım sayfayı otomatik liste önümde açtım müziği, uyandığımda aylardır küfür ederek uyanmam gitti garip bi boşluk rahatlama hissi vardı içimde. 5 saattir siteyi inceliyorum okuyorum. İlk dinlediğimde bırakmasaydım şimdi ne doktora ne iş kaygısı nede başka kaygılarım olacaktı. Hayatta başıma gelenleri daha kolay atlatabilecektim. Bu sefer hakkını vererek dinleyeceğim yıllar alsada toparlanmam, daha önce bu telkinlerin faydasını görmüştüm gene yararlanabileceğimi düşünüyorum. Günlük tutulmasını sevem ama günlük diye bölüm açılmış, olumlu şeyler oldukça yazacagım, arada olumsuzlarıda yazayım ki murphy teorileri cortlamasın. Herkese iyi günler dilerim, Hayatta kalmaktan sıkıldım, Artık hayatımı Yaşamak İstiyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

since1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla