Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2014, 11:22 PM   #4 (permalink)
Pelish
Teğmen

Tesekkür: 40
53 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pelish is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: eski - yeni üye

Merhaba, since1986

yaşadıklarının hepsini, yaşadım desem yeridir... unutmaki bu yaşadıkların tek ben değil herkez hemen hemen yaşıyor.

Şu Sözümü unutma; Acı iki türlüdür, birincisi senin gibi yaşadıkların insanı olgunlaştıran, ikincisi ise gereksiz olanlar onlarda dipteyim napacam... diyip çağresizliğini kabullenmendir.

Sana burda sadece ama sadece eline biz ip veririz sen çekip kendini kurtarırsın, çağre sende... unutma herşey kafanda bitiyor.

sana çok kısa birşey söyliyeyim, ben yazmaya başladığımda çok ayrıntılı yazıyorum okumaya başlayanlar uyuyor sonra:)

hayat dediğimiz bu yolda, yaşam ile ölümün ince çizgisi arasında kaldım. En sevdiğim insan yanımda can verdi, nişanlım ben askerdeyken başkasıyla evlendi çocuğu var. Çalıştığım iş yerinde herkez bir birinin kuyusunu kazıyor... insan diye konuştuklarım karaktersiz birisi olarak karşıma çıkıyor. Yani biz buna HAYAT diyoruz... kimse 4-4lük değil sadece "he... tamam olur hallderiz" diyip gene bildiğini okumaktır :)

Doğan CÜCELOĞLU savaşçı adlı kitabı okuyup hayatta savaşçı ol ;)

Hayata tutun kim ne derse desin kafana takma salla gitsin relax ol rahat ol ama gevşek olma ne demek istediğimi anlamışındır.

Sevgi ile kal...

Ahmet
Saygılarımla
Pelish isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla