Kendimi çok ezik ve gereksiz hissediyorum Merhaba arkadaşlar. Bi sorunum var. Son 1 senedir çok değişik bi insan oldum nedenini anayamıyorum bi sebep bulamıyorum. Çok suskunlaşmaya durgunlaşmaya başladım. Mesela arkadaş ortamında en pasif kişi benim yani konuşmam konuşamam çünkü aklıma bişey gelmiyo konuşamıyorum. Sorulan sorularada kısa ve bazen saçma cevaplar veriyorum. İnsanlar benden çok sıkılıyolar.Taki 1 sene önce insanları güldüren eğlendiren neşeli coşkulu bi insandım. Ne oldu ne değişti anlayamıyorum sanki beynim durmaya başladı çünkü eskiden çenem bi açılsa yeterdi yani susturamazdı kimse beni ama şimdi ne konuşuyorum nede konuşcak bişey bulabiliyorum. Çok karışık şeyler yaşıyorum. Neden bukadar içe kapanık sıkıcı bi insan oldum ki ben. Bugün arkadaşlarımlaydım ve bana niye konuşmuyon dediler ben hiç bişey diyemedim. Onlar konuşuyo eğleniyo takılıyolar ama ben onları gördükçe bana ne oldu böyle eskiden böyle değildim ben neden konuşmuyorum hiç diyorum kendime ve ezik gibi görüyorum kendimi. Hâl böyle olunca ben evden çıkmak istemiyorum yani çağırıyolar arkadaşlarım ama ben hep bi bahane uydurup çıkmıyorum. Of anlamıyorum ya eskiden şen şakrak neşeli konuşkan esprili bi insandım neden böyle oldum dünyanın en sıkıcı insanıyım sanki. Gerçekten kendimi gereksiz görüyorum ezik biri. Sanki biri beynimi aldıda yerine başka bi beyin koydu gibi okadar değiştim yani. Kendimi kapatıyorum eve ve kitap dergi ne bulursam okuyorum birde karakalemde çiziminde iyiyimdir resim çiziyorum. Of vallahi çıldırcam hiçbişeye hevesim yok zevk alamıyorum çünkü saçma sapan bi kişiliğe büründüm. Yaşadığım tek olumsuz olay sevdiğim kızdan ayrıldım gerçekten yıprandım acı çektim ama onun böyle olmama sebep olucağını tahmin etmem. Kendimi salak, aptal, gereksiz ve ezik hissediyorum. Arkadaşlar sizce sorunum nedir ve bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |