04-09-2014, 03:50 PM
|
#29 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: CD Günlüğüm Alıntı: bbb Nickli Üyeden Alıntı
geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum..
bir süre, başkalarının düşünceleri, ego ve suçluluk dinleyebilirsiniz... içeriğinde, kaygıyla / endişeyle ilgili cümleler vardı sanırım...
sn. ibrahim saraçoğlunun, panik atak kürü aşağıdaki gibi.. kendimde uyguladım.. faydalarını gördüm... sizde internetten detaylı araştırmasını yapabilir veya kitabını alabilirsiniz.. kitabı biraz pahalı... sanırım... 30 - 35 tl. gibi.... Sabah İçin: Gerekli Malzemeler: 5-6 yaprak taze ıspanak, 10-12 maydonoz saplarıyla birlikte, 3 bardak kaynamış su Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve maydonozları suyun için atın. 3 dakika kaynatın. Suyunu için. Akşam İçin: Gerekli Malzemeler: 5-6 Yaprak ıspanak, 8-10 yaprak ter saplarıyla olacak. 2.5 bardak su Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve tereleri kaynayan suyun içine atın.3 dakika kaynattıktan sonra suyunu için.
rahatlamak içinde arasıra, papatya çayı / melisa çayı içebilirsiniz...
sevgiler..... / saygılar... | Denemeye değer gözüküyor bir süre sonra kalıcılık kazanıyormu acaba yoksa sadece rahatlamamı |
| |